Prijava

Meni to ide jedno sa drugim. Kada sam počeo da pijem, tad sam i propušio.

cepam minimum dve pakle dnevno i tacno mi se jebe da prestanem smrdim malo na dim malo na alkohol malo na znoj i ponosim se tim

ja pušim samo kad pijem

Sto kaze milos preobraceni su najgori poturice veci turci od turcina prodali veru za veceru pu bagro

Na Šomija + sedamstotina

cela priča o štetnosti duvana je paljevina. već 20 godina pržim 1 do 2 pakle dnevno, bila kod interniste pre mesec dana, pucam od zdravlja.

Trenutno ne pušim, ali sam do pre 2 godine aktivno pušio, pa i do 3 kutije dnevno. Bilo je trenutaka recimo dok vozim negde, a nemam cigare, a nigde prodavnice u blizini, pa počnem da drhtim i pizdim. Parkiram auto pa rolam proklete trave pored puta i duvam. Samo da se dimi, to je ta bolest bila.
Trenutak koji je uticao na to da prekinem sa pušenjem je jedno izuzetno loše iskustvo koje sam osetio na svojoj koži. Bio je 8. jun 2013. godine. Krenuo sa tri druga i četiri drugarice na izlet. Drugarica završila fakultet pa isti taj dan oko 7 uveče krenemo negde pored reke na kampiranje. Znalo se već da je ona imala pik na mene za tu noć, ovo ostalo šestoro je isto znalo šta im je činiti. I tako mi krenemo, ja pokupim ove tri, a ona krene sa ovom trojicom. I krenuli mi kad ja se setim da sam zaboravio cigarete, a nazad bar 5-6 km nema prodavnice. I šta ću, kažem ovima u drugom autu da idu, a ja se vratim sa ove tri cure do grada. Kupim proklete cigare i krenemo nazad. Zovem prijatelje, nedostupni. Kontam nema mreže, ipak je to izolovano mesto. Pitam ove drugarice da zovu, niko ništa. Dok smo išli, primetili smo svetlo pored puta, skriveno. Zaustavljam kola, kad imam šta da vidim.
Ispostavilo se da su oni imali dosta cigareta, ali da mi nisu rekli, pa su se i sakrili da bi što više ispušili. Ona je znala, nikad joj oprostio nisam. Ove tri cure nisu znale, dobre su cure znam im roditelje.

Normalno. Bijem 2 plus kutije dnevno nekad i 3 kad ranije ustajem. Kondicija mi ne manjka a kurčina radi ko u pubertetu. Šta mi još treba

PA VI ZDRAVI A NAMA STETITE

ZA SVAKU TVOJU PAKLU JA POPUSIM DVE

A dinar ne daješ. Bole te kurac

sad ozb, mene boli kurac, nek pusi ko hoce, ne smeta mi skoro uopste

samo ti dzemperi jbg..

Kupiću ti mesečno po Bohor pa nek mirišu

Pa i ja pusim samo kada pijem. Samo pijem svaki dan jbg.

I meni padne s vremena na vreme na pamet da prestanem da pušim, al me brzo ta ideja prodje. Mrzi me u pičku materinu da se bakćem sa prestankom, kad nemam neki poseban razlog. Jes da mi ode sto evra mesečno na cigare, al da nije njih, potrošio bih na neke slične gluposti. Volim i to ti je.

I ja mu jebem kevu sa cigarama, bude i po 2 pakle dnevno (ovo kad ne pijem, što je na svu sreću često).

Prestajao sam u par navrata, i iskuliram po recimo 2 meseca. I onda naleti taj neki trenutak, što kaže sanšajn, kao ma samo ću jednu... posle dva dana sam sa kutijom u džepu i sve po starom.

Nemam nikakvih zdravstvenih problema, sportom se bavim aktivno 3-4 puta nedeljno, basket i mali fudbal.

Jednom sam čak uz pomoć knjige koju je neko pominjao prestao da pušim (Lako je prestati pušiti, Alan Kar), al zbog čega tačno u toj knjizi, ni dan danas nemam pojma. Valjda ti lik objasni kakav si narkoman i jednostavno mi se nije pušilo (ovaj deo mogu slobodno da preskoče ovi što u cigarama istinski uživaju i ne nameravaju da ih ostave, kao kosmo, pseto i slični lol).

Nije problem ostaviti pljuge, izdrže ljudi i mnogo duže nego što sam ja uspevao... problem je taj pristup "ma samo ću jednu, neću opet ko nekad". Taj laganini pristup jebe, pa sve uši zavrće.

pljuga nekako uz sve ide,a ako ne moze uz onda posle...pljuge jebene

Pušio sam ko gusar, jedan dan me spopala prehlada i temperatura 42 C, iskašljao sam ljepljiv, sukrvičav i vrlo živahan sadržaj. Kad sam ga vidio, usrao sam se ko grlica. Od tog dana ne pušim, evo već 8 godina. I ne traži mi se cigareta. Naravoučenije, kašljite krv, pa ćete ostaviti poroke.