Izbori 2016.

1. nemoj da skecujes

2. nisam, samo kazem los ti skec bio

3. Nije to skec, nego da vec ispostujemo cirkus do kraja ako smo se cimali mesecima i srali ovde

4. Kako je ova Milica pokušaj od pičke leptijebem

5. Dal smo spustili sns ispod 31%?

6. јесмо, на свим интернет анкетама

7. pa anketama clanovi radikalne stranke vecinom glasaju za seselja.

8. Radulović došao do 7%.

Ako sns predje 30%, sve preko 30 je kradja.

9. A ovo je neko moje misljenje.

10. Inače došli mi pozivi za 2 čoveka za koja nikad u životu nisam čuo lolo

11. расни, шта имаш против двери? у чему је разлика између њих и заветника?

12. Dule, sada mozes 3 puta da glasas protiv Vucica :D

13. расни, шта имаш против двери? у чему је разлика између њих и заветника?

A nemam ništa protiv njih, malomsu govna al jbg. Treba glasati za njih a ne za zavetnike jer su zavetnici oko cenzusa, pa da ne odu pičkoustom glasovi.

14. Jutros na ulici neka žena zaustavlja mene i kolegu, kaže "izvinite..", onako izgledalo je kao da će da pita gde je neka ulica ili gde je sud ili tako nešto.
    Kad će ona: "Jesu li izbori u ovu nedelju?"
    Mi kao "jesu". Zahvali se i ode.
    Hahah, kakva situacija glupa je to bila.
    Kao iz podruma da je izašla ili iz kome

15. rasni, broj lajkova stranice "dosta je bilo" nije brojač glasova

16. radule reko da se povlaci ako ne predju cenzus, al sve se nesto tripujem da i on gleda te lajkove i fazon pita 100 ljudi u beogradu 7 kaze da ce za njega, on u fazonu sigurica, a fazon u vlasotince 2 coveka cula za njega

17. Ko će da vodi DJB ako Radule ode?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.