Što nas svi mrze?

1. šta je ova tema toliko zanimljiva? stalno u aktivnim, smara

2. zato sto je mrznja jaca od ljubavi.

3. Ahahah sanitarni

4. Znamo i mi za blank post lololo

5. Rasni je l' si uspeo da saznaš zašto nas svi mrze?

6. Мрзе нас јер су говна неверна! Били су у "браку" са нама, али се нису "удали" како су се надали.

https://www.youtube.com/watch?v=kahWNNPKqR4

7. Mrze nas i vanbračno.

8. Mnogo metafora se ovde vrti oko identiteta, verstva, neverstva, izdaje, braka, muško-ženskih odnosa, homoseksualnosti. Mislim da su korektni muško-ženski (ili muško-muški, ili žensko-ženski, ajd) odnosi veoma bitni za ublažavanje mržnje svih vrsta i za sticanje osećanja sigurnosti i neugroženosti. Rekao bih - vodite ljubav, a ne rat. Al šta kad je to otrcana fraza, a većina naložena na rat ljubav i ne shvata kao davanje i primanje, već kao apsolutnu nadmoć, gospodarenje. Zato će znati šta je rat, znaće šta je nadmoć i gospodarenje (pa sad bili potlačena ili nadmoćna strana), ali ljubav prema drugom ljudskom biću, koje je pod kožom isto kao i oni, stapanje dve duše u jednu - teško, teško. I teško je jednom da shvate koliko je tanka granica između "nas" i "njih". Nažalost, i kod "njih" tako stvari stoje. Mnogo je čovekolikih robota, mnogo polusvesnih australopitekusa, crva, mnogo mrava, termita u betonskim košnicama, mnogo pčela radilica, a najmanje je ljudi, a kad se neki i pojavi, individua, hoće da ga pojedu ovi čovekoliki, u ime košnice, čopora ili nečega već drugog kolektivnog. Budite ljudi, radite šta zahteva vaš čopor, jato, roj, ali ne prelazite preko granice čovečnosti, i ne mrzite.

9. Da te ne poštujem ovoliko koliko te poštujem sad bi slatko prekopirao ovaj post i pokrenuo spem XD

10. Pa spemuj, neće valjda ništa da mi se desi od toga :) Čak je i on malo spem, namenjen nekome, a ko se u njemu nađe, našao se.

11. Ah, kako hoćeš... Ionako se čovek odriče svega što je napisao ovde :) Samo, čekam odgovor jednog člana čopora :)

12. Valdemar kakav post kao da si proglašen za miss Vukajlije, ko bi rek'o da ima toliko ljubavi u tebi za nekog lika koji mi je pretio da će me ubiti sekirom, lolololo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.