Prijava

Ja sam jednom sprečio samoubistvo, sklonio lika sa pruge, to jest nisam mu dao da dođe na istu, par meseci posle toga zamalo da me zgazi voz, čudna slučajnost. Jednom sam isto spasio lika od ubistva dao mu veću svotu novca da ga ne ubiju zelenaši, to jest da ga ne zakopaju živog na Fruškoj Gori, znam dosta njih koji su to preživeli, al' su isto bili kriminalci, taj lik imao 16 godina, ne bi mogao da se izvuče, mada ni oni se nisu sami izvukli, bar ne svi, da bi mi isti lik posle par dana rekao da mu nikad nisam pomogao, i da sam pička (?), onda sam mu rekao da mi vrati sve zato što sam pička, on nije vraćao, pravio se lud, da stvar bude još smešnija dobije na ruletu veliku svotu novca, ni tad nije hteo da vrati, i od tad više ne spašavam živote.

Samoubistvo je štetno za zdravlje

Veliki problem kod te Aque je mala interna memorija. Inače fin fon.

Da, jedino to, moram da se cimam s eksternom. I još nešto, mnogo mi troši bateriju kad je na mobilnom internetu, a kad je wifi, mnogo manje. Ovako, dok je nov,može da izdrži dva dana ako ga baš ne čačkam mnogo. Nije loše

A ko ovako najavljuje samoubistvo, pa kao, zezam se, ubio bih ga lično, da imbecilu učinim uslugu.

samoubice- sto ih je vise, to ih je manje :DDDDD

Nemoj buljo evo klečim.

kad bih se odlucio da izvrsim samoubistvo ubio bih svoju zenu prvo. ona je ostala je u drugom stanju jos na fakultetu kad smo bili pa smo dobili dete a onda je naknadno polagala ispite i zavrsila

Čule, tako sam i ja spasio jednom život jednom svom poznaniku. On je bio s nekom ribom pod čiji je uticaj skroz pao, u stvari, bolesni su bili oboje, imali su taj fetiš zakopavanja osobe žive. Na vreme mi je otkrio da su to planirali, u stvari, izgleda da je tražio pomoć, podsvesno ili ne. Na svu sreću, našao sam način da tu ribu eliminišem iz njegovog života, mnogo ružnom pričom, ali jbg, bolje nego da ga zakopava... A u stvari, ko zna, možda on i nađe neku drugu u budućnosti. Ma ima ljudi, svakakvih. A ja sam odlučio da se ni u šta ne mešam više.

Hahahahahahahahaahahah Valdemare

Valdemare, pametno s' tvoje strane.

Pa šta se smeješ, stvarno je tako bilo.

ZAHTJEVAM DA SE CIKA BULJA BANUJE ZBOG SPAMA FORUMA...
KAO ATENSN HOR OTVARA TEMU SA RELATIVNO OZIBLJNIM NASLOVOM I POKUSAVA DA IZVEDE NEKI PROPALI SKEC...NADAM SE DA CES SE ROKNUTI, JER INACE SPAMOVNJE SA OVAKVIM TEMAMA JE RETARDIRANO.
KOSMOPOLITA REAGUJ...I NEMOJ SAD SELEKTIVNO DA BANUJES, A DA DRUGE PORPUSTAS...JER AKO GA NE BANUJES ONDA TREBA SVE OVE STO SU DO SAD BANOVANI DA ODBANUJES I IZVINIS IM SE!

IMAO SI ŚARM MILIONERA I GESTOVE PRAVOG KAVALJERA ISPUNIO SVAKU MOJU TAJNUUU POTREBUUU