Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nece ovaj portugal proci grupu
S kojim se znanjem dolazi ovde. Do jaja.
Onda ti se prisere kad Rastko sa Pala napiše
HAHAHA VELS OSVAJA
kako h bacaju ovi jebaci sestara po terenu kao tralje nikad od cigana coek
Ajde puši kurac degenu ćelavi.
ne znam da li pricas o utakmici rasni, ili meni koji sam celav, ili o bohoru
O ovom debilu krezavom iz Mladenovca.
Исланд има око 200.000 становника, Ниш нешто више од тога. Да ли су Португалци мутави до сржи или смо ми говна
brate koga jebes ti ti polupam picku bre tu malenu nek ti mama sisa
Bohore serem ti se na plećke.
Углавном, нисам видео гол, јер сам гледао на википедији како је тачно текло Исландово шурење у квалификацијама, јебите се сви.
ovan gunarson podsjeca na ljunberga, i igrom i izgledom, mnogo mocan igrac.
Ubaci kvarežmu jeb'o te ronaldo smrdljivi, vidiš da ne zna 'de je.
Čemu vređanje prijatelju?
Dace vikinzi jos jedan. A jaki su do jaja cigani se samo odbijaju, psuju i pljuju
Daće ga Cigan iz slobodnjaka vrv
alo Portugale đe ti Ugo Vijeira hahahahahhaa
Ušao kvarežma, rešava sa ćoška šesnaesterca u 83. minutu.
Spoljnom?
Čemu vređanje prijatelju?
Koji ti je kurac više česnicu mu jebem? Ajde sereš spemuješ, vredjaš, al sad kad mi identitet otkrivaš e stvarno se popišam po tebi. Dokle više majku mu jebem?
Koji ti je kurac?
Jebi se više i ti i tvoje kurčenje po sajtu mrš.
Lol