Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. Dajte kera ovde jbg

2. A zamislite finale Portugal Island dobije Portugal na penale.

3. portugal-francuska najciganskije finale koje će se vrlo lako odigrati....

4. Dajte ljudi noćas nijesu bili toliki cigani. Igrali su dosta atraktivno na momente Portugalci i realno su bili mnogo konkretniji od Sančezovog gola na dalje uključujući i produžetke u kojima su Poljaci opet odigrali kao babe.

Volio bih i ja više da je Poljska prošla dalje ali mislim da je četvrtfinale njihov objektivan domet na ovom EP. Biti u top 8 je više nego okej, naročito ako te od mjesta u top četiri djelilo malo sreće na penalima.

5. Opušteno, biće Portugal jeban jako od strane Dina Rađe Najngolana i Lukakua.

6. Najgore prvenstvo ikada.

7. порћугал до титуле

ПОРТУГАААААЛ И САМО ПОРТУГААААААЛ
    НАЈБОЉИ ЈЕ ОООООООН
    ОООН ЈЕ ШАМПИООООООН

8. само ће их прегазити нијемац у финалу јбг

9. Portugal portugal
    ajmo svi u glas
    radovan karadžić navija za nas hej

10. Ja bas onako dosta mrzim portugalce ali ako i sledecu prodju sa iksom navijacu za njih jbg xd

11. Ставио сам победу Белгије на предиктору, иако ми неки осећај говори да ће Велс добити. Поготово што је Белгија без Вермалена и Вертонгена.

12. ako karasko jebi pizdulje

13. Au vec je mogli biti 2 0 za belgiju usrase ih ne znaju de biju Vlasi

14. Велшки Ћави биће пораз врагу.

15. jel realno da ce ovo biti zurka jebena

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.