Prijava

Kostarika je go kurac, nije to ona reprezentacija sa proslog prvenstva

Egipat. Praviće probleme

Moze na sirotinjsku spiku komotno. Al cu se nadavati para natikete protiv egipta kao nista uf

Od saudijca su bolji sig, Rusija je kurac ko i uvek al ih će pogurati sudije vrv da prođu grupu a Urugvaj mi se čini dosta slabiji nego na prethodnim turnirima tako da nije Egipat bez šansi, za prolazak grupe naravno, ne kaže niko da će igrati finale.

Svajcarska je kurcina solidna, usrala ih grupa za pozeleti. Prva bitna utakmica u grupi nabio ih portugal ko majmune. Ali opet ce nas pobediti xd

Egipat ce da se napusi kurca prejako ima samo da guraju salahu i da cekaju da izvede magiju a izvesce kurac jer ce svaki trener sa dva grama mozga protiv njih da igra sa dvojicom na salahu tj neko ce beku da cuva ledja

Urugvaj jeste solidno slabiji nego ranije ali i dalje su klasa za sve ove znj timove a i po lozenju na repstaciju su tu negde uz rame sa hrvatima pa uvek igraju bolje nego sto jesu. Na kraju krajeva kavani-suarez su dva spica top klase da se ne zajebavamo.

Mrzi me da proveravam sad, može biti da grešim ali čini mi se da nije Švajcarska izgubila obe u kvalifikacijama od Portugala i baraž su pokidali, solidni su mi oni neka druga klasa evropskih ekipa, bez klasičnog superstara ali uigrana i čvrsta ekipa. Džaka i ona šiptarska bulumenta čini mi se da bolje igra za klub nego repstaciju, osim Šaćirija on je ove godine za klub odigrao odlično. Jedino im napadači sranje, seferović im prvi špic godinama. Očekujem da rutinski ošure nas i kostariku i izgube ne previše ubedljivo od brazila i posle nemačke.
I Egipat je sig među naloženim ekipama, sve kozojebačke ekipe dođu naložene na svetsko pogotovo egipat sad nisu igrali odavno, na naloženost i Salaha možda ali možda samo uspeju da drknu Urugvaj ili Rusiju, posle su jebeni ako eventualno prođu. Mora makar jedna latino ekipa sa jakim imenima da ga izduva u grupi.

Svajcarska je prvu pobedila portugal ali su ih onda u poslednoj otresli ko sline. Igrali su dobro svajcarci grupu ali tu grupu bi svi odigrali dobro ono su bili amateri sve. Ali da ce pobediti nas i kostariku to stoji

кладићу се највероватније на гаучосе, петлове и усташе, с тим што ћу усташе најврв да ставим да долазе до полуфинала или финала пошто се негде морају чоуковати.

Ustase imaju preozbiljan tim

A i napaljeni su ko da im zivot zavisi od toga

па и ја бих био јеботе човече они ем имају екстремно озбиљан тим, ем безвезе продају текме уместо да су освојили ЕП сад.

једино је фрка што се усеру на фору ко у кошарци а сад исто имају тај притисак јер треба да одеру сваку прејадну репстацију а они се пречесто муче

Hrvati ako ne budu prvi u grupi, ispred argentine idu na francuze u osmini i rekao bi da završavaju tu.

уф онда ми то можда чак мења концепцију за опкладити се...

e da jbt zaboravio sam na lijepu našu, i oni su dobri, i sigurno će se mnogi namučiti sa njima

Маестро ♦
Kostarika je go kurac, nije to ona reprezentacija sa proslog prvenstva

ahahhahaha (nemaš pojma)

Sad će fazon Peru neki da bude iznenađenje pa će Žajk na sledećem svetskom da se loži na Peru i kako su oni sila.

Све репрезентације има да бојкутују ово првенство, једино неће бојкотовати Иран, ми и наравно Русија. Иранце добијамо у полуфиналу, Русе у финалу на пенале и Коларов диже трофеј.

Звезда освојила светско - Рат у СФРЈ
Србија освојила светско - Рат у свету.

Мали од Аркана формира гарду и купе се фрижидери из Каљинграда и Талина.
Раста се придружује гарди и даје изјаву за тв: "Само да поручим овим пичкама што седе по кафићима у БГ-у да се врате у Каљинград и бране евроазијске земље..."

Митровић Иранцима даје гол руком као Марадона (пошто ноге не зна да користи).

Sve je dobro samo umesto raste ubaci pijanog Vladu Georgijeva

Kostarika će biti smešan protivnik, čak i nama.

A Hrvati... nekako mislim da je njihov zenit prošao, i da ga nisu materijalizovali. Svakako će grupu proći, Island je one hit wonder a Nigerija neozbiljna.

A jako bih voleo Maroko da iznenadi Portugal u grupi, da im se vrati za 98',ako se sećate 98' su bukvalno u zadnjem minutu bili uskraćeni za drugu fazu, jer je Brazil igrao s pola snage protiv Norveške, bilo 2-2. Mada to sve kažem pre one prijateljske sa nama, tada su bili prilicno ljigavi i divlji, i oni i publika.

Hrvati imaju 3-4 igraca u finalu lige sampiona i jos 2-3 koji su ispali u polufinalu, ciji zenit je prosao nihov je prosao

Tj nemaju 2-3 koja su ispala istripovao sam da je juve bio u polufinalu