Prijava

Posto ovako bitna globalna tema nema svoju temu na vukajliji, da promenimo to.

Ajmo malo da pricamo o novozelandskoj kraljici i princevima.

Satanisti pedofili može lok

inspirisan sam ovim sto izasla megan merkel da pljuje sa oprom po kraljevskoj porodici i onda opleli svi po njoj "raspustenica, kurva i crnkinja, jadan heri i kraljevska porodica"

e ja mislim da je heri psihopata, ako je neko imao sanse da odraste u sredini gde bi bio odlicni sociopata koji je u stanju da koristi ljudske zivote, to je on, a ne megan.

aj vako, od malena odrasta uz psihopate, i stalno ga guraju u cose zarad starijeg brata. to se gomila vremenom, i posto je bistar, kapira da vise ne moze kao u dobra stara vremena na spavanju da pokolje sveredom i da ga proglase kraljem, mora da smisli drugi nacin da im svima sukne, pa makar na svoju stetu.

i naidje megan - gleda je, misli se, ovo dobro da se jebe, dovoljno izgleda kao kurva za babu - zenim ovo i pravim decu.

onda joj polagano ubacuje razne ideje u glavu kako je mrze i kako je ona kriva zato sto je crna i na kraju da je "spasi", kaze ajmo u ameriku, tamo mozes da se opustis.

plan radi, ona sa mrznjom prema kraljevskoj porodici izlazi pred opru i prica kako su svi oni rasisti psihopate, samo heri se izrodio iz toga (jelte), a heri kao "pa znas sta jeste to sto kaze, al ona kaze, ja sam vidite rascepljen samo, glup i izmanipulisan".

tako to potraje godinama dok im svima ne sukne, pogotovo starijem bratu, i na kraju odjebe megan i melesku decu koju i onako nije hteo, i ode da jebe kurve.

svaki put kad vidim nekog tako ocigledno "glupog" upale mi se neke lampice upozorenja, ne znam ni sam zasto.

sve u svemu vrlo zdravi medjuljudski odnosi :)

Nema razloga danas da postoje.

Kako god, drago mi je da su himnu države nazvali po pesmi sex pistolsa.

sto se porodice i svega tice, kapiram engleze da drkaju na to, posto im je to (uz nadobudnost) jedino sto je ostalo od nakadasnje imperije koju su imali.

ono sto mi nije jasno je sto novi zeland, kanada, i slicni nisu odjebali to, nego i dalje se loze na celu pricu da im je to kraljevska porodica i stagaznam, a po stupnju razvoja i generalne kulture odavno mogli da kazu englezima da sa tim proseravanjem i glupiranjem ne zele da imaju posla vise, jer su to prerasli, racunajuci u to i indiju i afriku.

cak i australijanci mogu donekle.

Ne mogu, naprotiv. Kumela mi živi u Sidneju zadnjih 11 godina, pre toga živeo na NZ. Pre par godina, na sam javni pomen toga da je ovo ipak 21. vek i da bi Australija morala da bude autonomna (a ne da slavi rodjendan engleske kraljice kao nekakav praznik) - smenili su (mislim) samog premijera. I to vrlo tiho, samo je prestao da se pojavljuje u javnosti i nakon mesec dana diskretno je postao bivši. Što kaže drugar - Englezi i danas pišu istoriju 100 godina unapred, i to je izjava koju ne bi trebalo tek tako odbaciti.

Ali da - stav Engleza danas je - mi smo već postigli sve što se moglo postići, osvojili pola sveta, podigli ekonomiju Kini i Indiji (i ostalima), izmislili telefon, tv, fudbal i rokenrol - dosta nam je, smorili smo se, pokazali smo da smo Bogom dani i nemamo više šta da dokazujemo. Zahvalite nam, slavite nas, we're victorious...

Jeste da su zapravo počinili genocid na pet kontinenata, tamo gde nisu umirali od vatre i mača njihovi domaćini su umirali od raznoraznih boleština koje su ovi doneli, što se tiče filozofije i misli, književnosti, slikarstva...Svetu su podarili vrlo malo, jezik im je krš, fudbal - krš (ne liga, u kojoj igra 90% stranaca), klima im je krš, žene, muškarci, automobili...Su mahom krš.

No nije ni čudo - na uzorku od preko 12.500 slika njihovih najistaknutijih umetnika, kroz vekove, ni na jednom platnu nisu naišli na plavo nebo - ni na jednom jedinom. Ti ljudi su naprosto bolesni. Jedan čovek, stvoren po ugledu na samog Boga, ne treba da bude mali, ružni, narandžasti Pol Skols, kom kao da je krv isisao sam drakula. Dobro desi se, desi se i stotini ljudi, neka ih je i 10.000 takvih, al gde baš svi.

pa jel rece da neces vise da koristis suvisne i nepotrebne reci?

Pa sve su nam ovde manje - više suvišne :) Bolje da u jednom postu napišem sve što imam o braći Englezima.

Znam samo da se Dajana jebala ko štuka sa učiteljem jahanja i sa njim je rodila Harija

jebac, ocekivao sam vise pljuvanja po temi i kraljevskoj porodici...

ili diskusiju o mojoj teoriji da je heri profil psihopate.

generalno, za osobu koja je odrastala bez majke, vaspitavana od strane psihopata, kojem je celog zivota pricano da ne vredi kao stariji brat, ocekujes da ne prsne i svima im jebe mater.

dovoljno je pametan da radi to taman na finjaka. ne mnogo crna, ne mnogo kurva, taman da ubaci. onda pazljivo, ali udri po bratu.

navijam za njega. heri, po monarhiji se poseri.

Nisam hteo da postujem ništa više na ovako glupoj i nebitnoj temi ali priznajem potajno sam čekao da vidim ko će prokomentarisati Oprinu nanogicu

Interesantne misli ovde

Heri kopile govno, kraljica moja Jelisaveta druga, život moj joj je na raspolaganju 24/7.
Dugujem joj zdravlje, sreću i slobodu.