Prijava

Realno gledano tu bi moralo doci do podela
Ili da odjebes roditelje koji su te odhranili od kilo mesa ili da odjebes ceo svet i budes sa tatom i tatom do kraja zivota uz jos par izfeminiziranih i ostalih likova sa margine
Nemas slavu jer ne mogu oni da je slave u blagoslovu niti ce im iko doci jedino mozda sestra i to uplakana eventualno majka koju ce pretuci muz kad se vrati
Tesko da gejevi bar u srb mogu da imaju(bar vecina) vise od par osoba naklonjenih iz porodice
Mislim da je sve ovo kurton kao paket podrske gejevima nego da je resenje u uvodjenju zakona da se svi moraju druziti sa pederima i clanovi porodice i komsije i u brzoj hrani kad sednu i kad se ljube npr, radnica koja stavlja priloge mora 6 do 12 meseci u zatvor ako ih popreko pogleda
E to ja zovem paradom ponosa, tada bi mogli da.zive ovo sve ostalo je kurac i mazanje ociju nemaju oni nikakva prava

A nije kao da nema dovoljno dece da ih usvoje svi koji hoce pa kao treba da vagamo, kod bilo kojih funkcionalnih roditelja bi im bilo bolje nego tamo jbg

mentalno zdrav tradicionalan par > zdrave 2 zene > zdrava 2 muskarca > sama zena > sam muskarac > institucija u zapadnoj evropi > zavisnici bilo kog pola i kombinacije > psihopate bilo kog pola i kombinacije > institucija u srbiji > grupe koje iskoriscavaju decu

ono, manja razlika izmedu srbskog pravoslavnog osvestanog™ para sa nasmejanom rumenom decicom i gej para sa usvojenom decom nego sto je razlika izmedju normalnog gej para i svega ostalog sto postoji na svetu.

imam ovde blizu 2 zene sa 5 dece, mislim svoje posto lice (duple kapacitete imaju jbg). u svakom smislu te reci prosecna porodica, deca ko i sva druga, a ove dve kad ih vidis izgledaju i oblace se ko i svaka druga zena od 45+ sa 5 dece u kuci dok ih pakuje u minibus. kao da joj lezbacenje pred decom poslednje na umu.
ponekad se pomislim i da nisu lezbejke nego u nekom trenutku napravile dogovor da im bolje tako da cuvaju decu.

sve to je mnogo neobicnije u teoriji nego u praksi. bukvalno bilo koja kuca sa sobom i ljudima koji vole, hrane i skoluju dete pobedjuje i najbolju instituciju u kojoj imas po 20 kreveta u sobi, wc sa cucavcima, zajednicki tus, menzu i to je tvoj zivot. ne privremeno, nego zivot.

ne znam ni kako moze da se povede rasprava o tome da ovo bolje za dete od bilo cega, bukvalno bi trebalo da je poslednje, kad nista drugo ne moze vise.

E pa ako ih ubacuju u minibus kao i ostali ljudi onda nema sta da se bunimo

sta bi ti, uzeo im decu i oterao u sirotiste, da tamo lepo zive?

Ja sam mislio u pocetku da lezbejke teraju decu da im lizu picku ali sad vidim da nije tako i da sam pogresio
Ubuduce u svakoj prilici podrzavam gej usvajanja

-Jebem ti kevu!
-Koju?

Bude i ovoga https://www.abc.net.au/7.30/disturbing-child-abuse-case-links-australians-to/4795348

Mada bude i u svim drugim porodicama. Jednako je strašno i to što ne mali broj muškaraca koji su oženjeni i imaju decu su - homoseksualci, samo su se protiv toga borili na svaki način. Denirov ćale je npr. homo, od školskog drugara ćale takodje. Ta priča se završila gadno..Slažem se sa Celtom i Gambišom u potpunosti ali ne - protiv toga sam da usvajaju decu. Mislim i da je to batina sa dva kraja.

Ali da leči se homoseksualizam u velikom broju slučajeva jer - kao što rekoh, najmanji broj su rodjeni takvima (7-9%), ostalo su neuroze, traume, nedovoljno ljubavi, suviše nasilja itd. https://www.youtube.com/watch?v=iERpvjR_3dY&ab_channel=OrthodoxTeachingoftheElders

Ja nisam ni ulazio mnogo u ostale aspekte poput manje dece u našim divnim ustanovama za nezbrinute jer to nije bilo pitanje, ali je ta moralna strana i očigledna.

Pritom vrlo redovno izostaje bilo koji opipljiv vid brige za decu kod korpusa koji je protiv usvajanja - osim teorijskog, naravno.

@Melkor: ako nisi natprosečne mentalne konstitucije a većina okruženja te tretira bolesnikom, dok političke frakcije koje se za tebe zauzimaju čine mahom nedojebane antifa kučke, beskorisni levi populisti, večiti apsolventi socijologije, neostvareni crvenokosi pseudoakademci… - obolećeš već nekako.

Nema toliko veze sa mentalnom konstitucijom koliko sa osećanjima i stavom. Daleko od toga da je isto. Ti npr. znaš da su pušenje i rulet štetni po tebe, ali to ne predstavlja ništa. Ali kada osetiš - doživiš to da je nešto loše, kad stvarno shvatiš u srcu - jbt ovo je loše, uništava i mene i najvoljenije, šta ja to radim...Onda si na putu da kreneš u bitku. Zato na terapijama moraš da prodješkroz stvari koje te čine nervoznim, zatim besnim, tužnim...Moraš da se dereš, udaraš kauč pesnicama, isplačeš se, izgrliš terapeuta...Moraš da pustiš nešto iz sebe. To je naravno individualno. Vara te napr. žena i ja ti to kžem, i Celt ti kaže, i ona ti kaže, i sam znaš jer si je video 100 puta sa nekim drugim - ali je suviše voliš da bi je napustio. Taj neki rad. Isto bi bilo i sa maltretiranom decom - neka bi se sjebala, druga ne bi, u inat, jer bi ljubav, zahvalnost itd prevladali. Psiha jbg, nikad dosadno sa psihom.

Melk profesor života. Sensei. Jbg možda smara na momente al to je česta karakteristika profesora. Celt je tu negdje ono najbučniji i perspektivniji kohai, i sa melkijem ima neki sokrat-platon odnos, ali kod melkija je džojstik još uvijek.

Jel objasnio ko Brnabi da nije njeno?

Pill do melkijev dupli

Ok biću kratak pravi model društvenog uređenja i načina na koji treba da othranjujemo decu oduzet nam je momenta kada su plemena počela da voršipuju lažne vođe koje su uvele društvene kaste, lažne bogove, simbole, institucije itd. Dakle pre toga je decu odgajalo maltene celo selo, majka je naravno primarna jer je majka jebote, ćale je kao bio nešto tu al se mrdao išo u lov, u kurvanje (plemenski stil je inače bio otvorena poligamija i nekad čak poliamorija itd). Pošto danas nemamo svest da je neko tamo dete na ulici deo naše porodice ostavili smo ga na milost i nemilost soyboyevima, pedofilima i trans ribama. Svi oni su produkt ekstremne zatrovanosti tela i duha.