Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
e, jebiga, sad me hejtuje neki drugi lik koji mi je plagirao istu definiciju kao onaj od juče... http://vukajlija.com/recnik/autori/52910
ovaj me je i nahranio govnima....
Imaš manji hejt, a kakvo vređanje je u pitanju i gde?
Biće skinut kad se sredi bag
Мхм, сори Чрч, нисам видео. :испао мајмун:
Тенкс!
Molim za proveru, poslednja nedelja u pitanju. Hvala
Već 2 meseca komentarišem samo autore koje pratim i kojima sam dala plus tako da nisam nikog isprovocirala.
мхм...
http://vukajlija.com/mene-samo-zanima-de-ima-jeftina-kavurma-i-cvarci/352049#comment_1134160
Ne vidi se ali da, sećam se, napisala sam dala sam minus jer je pufnica dala minus. Ako je to razlog da me neko hejtuje a da vi ne skinete jer sam ZASLUŽILA onda stvarno nemam komentar.
dadoh minus jer ako je pufnica dala znaci da je sranje.
Тако ти неком образлажеш да му је нешто срање? Тако што је пуфница дала минус? Фино.
Дакле, немам ништа против изражавања негативног става према нечему, али ако је образложен и ако после не кукаш модераторима да те штите. Не може ти бити аргумент ''ЗАТО ШТО ЈЕ СРАЊЕ'' и да очекујеш другачији третман.
Vidim da ti je milica odgovorila zašto, poslala sam ti i ja pvt pa pročitaj.
Molim za proveru, poslednja nedelja u pitanju. Hvala
Okse, dva puta u poslednjih sedam dana sam ti proveravala, sve je čisto, sem onog jednog minornog hejta. Zaista nema potreba da se javljaš na nedeljnoj bazi, već kada uočiš neke značajne promene u padu glasova. Oni variraju.
Pet ili deset minusa gore dole, pogotovo na tvoj broj definicija nisu razlog za prijavu hejta.
To je očigledno bila zajebancija. Ne kukam da neko treba da me štiti ali i moje defke su mnogi pljuvali pa nisam nikad hejtovala ljude, a da jesam skroz bi bilo normalno da za to popijem ban bilo da sam isprovocirana ili ne. Samo o tome se radi. Niko nema pravo da me hejtuje i da ne najebe zbog toga, šta god da sam "uradila".
Narode, sve ispod 20 minusa nemojte da prijavljujete. Smešno je zaista.
По хејту ауторка не види то као зајебанцију. Па тај неко најебе и банован је, али теби хејт неће бити скинут.
Dobro, prestajem sa spemom. Hvala modovima na obrazloženju.
I što bi reko dulli, pozdrav od mene xD
ovaj me je i nahranio govnima....
Obrisana je defka jer sam je prijavio, inače na moj komentar http://vukajlija.com/ruke-zidara-na-mostu/352322#comment_1135209 on je odgovorio sa "jedi govna" - nema frke za to, nije neko vređanje, samo sam hteo hejt da mi se skine i da se pobrišu ta dva plagijata što je i urađeno, izvinjavam se zbog oftopika na ovoj temi, valjda me gospoda (ili gospodin) neće više plagirati...
moze provera?!
Biće skinut hejt kad se ukloni bag.
Zločinac odstranjen.
A ti povedi računa o komentarima koje ostavljaš na posterima. Ne možeš da pričaš da je nešto plagijat ili da možda postoji bez dokaza u vidu linka. Nemoj posle da prijavljuješ hejt ako se zameraš autorima.
Неко ми је налупао по минус на сваку дефиницију.
Jeste hejt, biće skinut kad se popravi bag, upisala sam te na spisak.
Zločinac odstranjen.
Church može provera? hejtovanje definicija redom.
Biće skinut kad se sredi bag.
Hejtera je već neko banovao.