Prijava

Zašto mi je obrisana def srbin ili bosanac? A?

Zašto mi je obrisana def srbin ili bosanac? A?

@ Ognjenpet
Nije definicija
Nije definicija

Zašto mi je obrisana def "Jebao bi se za dinar" kao PLAGIJAT kad to NIKO nije definisao? Ako jeste dajte link...

Jesam jednu, a drugu neko obrisao i napisao plagijat?

http://vukajlija.com/novo-ktitor-nalozi/162387

Ko kaze da ovo nema smisla? Itekako je imalo smisla kad ste citava dva dana smarali o novim nalozima. Kao da je umro predsednik drzave, pa da su novine pune toga...

Eto, imalo je smisla ta dva dana, sad sigurno nema.

http://vukajlija.com/cerka-i-ja-smo-drugarice/163422#comment_364446

извините а због чега је ово плагијат?!

Obrisao sam kao plagijat ove definicije: http://vukajlija.com/ja-nisam-samo-majka-svom-detetu-ja-sam-joj-i-najbolja-drugarica/48636. Sad sam ih pročitao obe još jednom i mislim da sam pogrešio. Vraćam definiciju i izvinjavam se.

ок...и претпоставио сам да је у брзању направљено...и ја сам помислио да је плагијат кад је еуглена поставила ову другу...али када се исчита, сконта се нешто друго :)

ЧИЧА борац за правду на ВУКАЈЛИЈИ :))))

мајав ми је дужна чоколаду

Čiča, hvala. Jesi, pravi si vitez.
Black hole, prihvatam izvinjenje.

Mogu da poverujem da se modovima učinilo da je ovo plagijat. Ne mogu da prihvatim da su odlučili da jeste jer ima dosta autora (bez obrzira jesu li ili nisu roditelji) kojima se ova tema smučila.

"Javnost", makar onaj deo koji sebi pridaje magijska svojstva u svim domenima (od filozofije, preko stajlinga do vaspitanja dece i izbora novog auta), ima potrebu da se istakinje sve plićim i bezumnijim rečenicama. Siroti, jedino što otkrivaju je plitkoća sopstvene pameti, poneka tegoba iz ličnog životnog iskustva (od emotivnog pa do materijalnog siromaštva u porodici).

Iole normalnim ljudima vremenom to postaje iritantno.
Iole normalnom autoru na Vuki i to postane tema o kojoj će da progovori.
Iole normalnom moderatoru se to razbistri i prestane sa idejom prevecije međusobnog prepisivanja defki.

Sreća da nas ovde ima i dobronamernih.
Hvala na dobrim namerama.

Zasto mi je obrisan poster pod nazivom: Izgubljeni u prevodu (pojam muskarca sad i nekad)? Samo mi ne govorite da je nekvalitetan. Poster je bio solidan, a pored gomile teskih sranja i gluposti koje se kace u zadnje vrijeme, mogu opusteno reci i odlican!
Molio bih za odgovor, posto je ovo prvi put da mi obrisete poster. Hvala.

Стварно нисам мислио никог да увредим овом дефиницијом: http://vukajlija.com/ne-moze-bre/164577.
И даље мислим да је дефиниција из разлога што се, као и у свакој другој општеприхваћеној дефиницији на Вукајлији, шаљиво износи последица неке радње. Примера безброј и нећу их набрајати.
То што је у првом плану дефиниције баш форум Вукајлија, не би требало да буде лош маркетинг, ни вређање.
Чак шта-више, акценат је на томе што уопште аутор омиљењује своју дефку... Па, нормално је да је то забрањено, а с обзиром да је на Вукајлији, бан је шаљим и интресантан...
Молим за мишљење. :)

1. Nema formu definicije.
2. Toliko je interna, da verujem da pola autora ne kapira o čemu se radi, a kamoli neki neregistrovani korisnik koji svrati s vremena na vreme da pročita nešto. Ima toliko tema o kojima se može pisati, da je definisanje pojava na Vukajliji totalno nepotrebno.
3. Aj da je nešto smešna i originalna, pa i da zanemarimo prve dve tačke.

Epilog: Ako je autoru toliko stalo do definicije, ja ću da je vratim, mada mislim da je to više nego nepotrebno. Eto i mišljenja.

1. Шта год.
2. Па нису баш сви "изненађени".
3. Укуси су различити.

Епилог: Ово је први пут да ми је дефиниција обрисана, па сам само хтео да сазнам критеријуме, хвала. Нема потребе да се дефиниција враћа.

У току ноћи ми је обрисан постер "јебем му матер у пичку" , јел из неког посебног разлога?

obrisano je dosta postera koji su imali tag nekog sajta na sebi. takođe, obrisano je dosta sranje psotera. Ne sećam se tačno tog postera jebem mu mater u pičku. Poster izgubljeni u prevodu je baš mogao i da ostane, ali sam bio rešio da mi kriterijum bude veći, zbog lošijeg odabira slika...

Кул , сад не би се сложио да је био срање , имао је добар скор , баш добар.