Prijava

Technotise - Edit i ja
Јако симпатичан филмић. Оцена му можда и јесте реална, али му дајем осмицу јер има јако, јако мали буџет (а наш је филм), јер је на њему рађено пет година због тог буџета, и јер је цео филм одрадило петнаестак људи и одрадило га је тако да буде визуелно јако, јако леп.
Футуристички Београд са летећим пандурским Заставама, летећим јавним превозом који је дизајниран као трамваји у претходних 50 година (они црвено бели), симпатично. Има нешто референци на домаћу кинематографију што може, а не мора да буде симпатично, али фино осликава дух Београда и Србије (и на неки начин га чини ближим).
Прича је мало бржа него што би требало, али јебига, опраштам му јер филм никада не би снимили да су морали да додају још сат и по на ово постојеће (удвостручили би и трошкове и време). Свакако, интересантно искоришћен СФ за гађање интересантне поенте и интелигентни и интересантни дијалози. Може све то боље, али опет, враћам се на оно да са оним што је имао на располагању, тешко да је могао боље. Штета што је Алекса након овог филма успео да одради само још један, и то петоминутни филм, јер заиста има великог потецијала.
Опет, драго ми је да се неко код нас макар и усудио на овакав пројекат и ако ни због чега другог, због тога заслужује да га погледате.
И даље стојим при томе да је фантастичан визуелно и дајем му драге воље 8/10.

Džimi ti li si?? XD

The mississippi grind sam morao da ugasim na pola filma.

zato ja ne gledam nista ispod 7 ocenjeno na imdbu osim uz jaku preporuku, moze da prica ko sta oce za imdb ali me nikad nisu zajebali

Makaronac, hahahahaha.
Brate ja imam sistem uporedjivanja ocena sa imdb, rottena i od skoro sa sajta Rogera Eberta, ali jebiga, ni to ne pomaze.

E, da i gledao sam Bridge of spies, lagano sranje, jedina svetla tacka ovaj sto glumi ruskog spijuna i pomalo Tom henks.

Марс напада сам гледао најмање 2-3 пута ко клинац и био ми је до јаја забаван, иако сам био толико глуп да нисам изваљивао да се ради о пародији на Дан независности и сличне филмове.

Ovo sto kaze Stevan.

To sam i ja mislio, Stevane, ali iste godine su snimljeni filmovi i valjda je scenario za Mars napada napisan ranije. Ali jeste parodija na slične filmove, to je i suština.

Толико пута сам гледао тај јебени филм да сам једном сањао да се дешава у Србији, само је уместо Тома Џоунса био Харис Џиновић, што реално није логичан избор поред живог Жељка Самарџића.

Forestere, je li uživo hotija ona Nina Kolundžija ili ona hot opasnica što vodi vremensku prognozu i ima neko čudno prezime?

poyyy

Не бих знао, нисам их видео годину и по дана, можда су се нагојиле, врати се на тему и замишљај Хариса како упуцава марсовце :П

Sta je ovo jebote, sve jedan sranje film za drugim. The snow Walker palac dole. Ili sam.zlo raspolozen.

U suštini, samo se bojim da jebeni Džesi ne upropasti Leksa, koji je jedan od najgotivnijih negativaca u DC-u. Za ostalo me boli kurac, mada može Snajder i da ubode, kao što je ubo sa "Nadziračima".

https://youtu.be/-mw9qZ9THFs?t=1m

Ako neko zna da mi preporuči neki ovakav film
http://www.imdb.com/title/tt0070735/ ili
http://www.imdb.com/title/tt0079240/.
Znači pljačke, prevare sa zamršenim planovima, nesto tipa Ocean's Eleven.

jedino serija hustle, filmove nisam nalazio slicne da valjaju :S

cak ima i epizoda the sting kao omaz filmu