Prijava

http://www.imdb.com/title/tt0417397/ ovaj film je extra ne znam sto se celtic-u ne svidja..

zato sto se u takve filmove mnogo vise udubim nego u filmove u neujednojprostoriji filmove...the room nije u jednoj prostoriji ali svakako odlicna preporuka i ovaj arminov
the tap[e stavljam na skidanje,neko je preporucio i obrisao post

http://www.imdb.com/title/tt0050083/ - kapiram da su svi gledali, ali ono... najbolji film koji se odigrava u jednoj prostoriji. Za ove koji su gledali klasik iz 1957., preporučujem odlični remake Nikite Mihalkova.

A venus in fur brate? Carnage?

to gledao sam...pedofilcina polanski pokusava da opravda svoju pedofiliju kroz filmove xd...al dobrei filmovi i ona milfara me napalila jakpo kada gledao sam

i ovi mickeyovi objasnjavaju

polanski jevrejko ghahahaahha

Preporucite mi neki dobar psiho-triler

gledaj clean, shaven
http://www.imdb.com/title/tt0106579/
jedan od jeyivijih filmova

Fala Pancera, gledace se

Polanski je istinski Bogotac po pitanju filma. Mnogo klasika je on stvorio u raznim žanrovima. Od njegovih lately radova, predlažem ovaj veoma fini triler, školski režiran, uz dobru glumačku postavu i originalnu priču.

Prove, otkad je Polanski jebo djecu 1977. god., ne poštujem ga ni kao režisera ni kao čojeka.

Mejt, sudim umetnike po umetničkim delima, pa makar mi i silovali tetku. Koliko je samo uglednih Nemaca u početku podržavalo Hitlera, pa su se predomislili kad su shvatili šta je socijal-nacionalizam u stvari. Tako i za Polanskog, možda voli mladu pizdu, ali je ogromno ime da bi to anuliralo njegovo delovanje.

Prov, ja taman htio optužiti Polanskog i napraviti čitavu teoriju zavjere, a ti odmah argumentima sasjekao moju želju ;-)

Mala doza srbovanja od mene: svima je zanemarena prošlost i političke preferencije, osim onima koji su stali na stranu Slobe devedesetih.