Prijava

Toliko o gej paradi. Koliko je sad potrebna gej parada, to je stvarno pitanje.
Imamo gej lobi što reče Dzimi, imamo jednu kulturnu ustanovu u Beogradu u kojem je jednostavno pravilo da str8 ne moze da se zaposli, jer su str8 osobe neumetničke duše, bez imalo smisla za lepo, ili je tu mozda u pitanju neka vrsta rasizma prema str8 osobama?

@ПСВ - Хоће параду како би истом показали да постоје, да су и они људи, да имају права, и тако та срања. Не верујем да би то била ко она парада у Америци де гомила ликова у кожи спенкује трансвестите или тако нешто, већ више као неки митинг са банерима и штатијазнам.

Мени је све то нелогично у пизду материну. Ако оћеш да те људи прихвате, не треба да им гурнеш прст у око. Цела држава против, а они инсистирају. То је нерационално. Сви људи треба да су међусобно једнаки, али ако већина каже не, онда заиста и треба да буде НЕ. Ко је кретен да иде мечки на рупу, ко га јебе, нек га пребију. Нек сачекају годину-десет, колко год, ако се мишљење народа промени, онда су слободни да је одржавају.

Што рече Војтек.

Problem je u tome, kad god mi treba u Eu, ovi reše da naprave paradu da bi dobili batina ili bi se ista zabranila i kuac moj će mi uđemo u EU. Mada u svakom slučaju nema šanse da uđemo, a ovo je samo izgovor da nam to kazu drugačije. Znate, ne poštujete gej prava i nema u uniju, a drugi je razlog to što niste uhapsili "one". Prc! Sad imamo dva razloga!

Унија је прецењена. Чуо сам да ће цигаре да поскупе ако уђемо. :)

И алкохол!

Ja stvarno ne znam cemu tolika fama oko te gej parade. 10.000 drotova treba da stiti 100 coveka da bi se prosetalo malo.
E pa nece moci, bar ne u skorije vreme.

Meni nešto nije jasno. Oni čas pričaju na sav glas kako su isti kao i svi ostali, a dan posle pričaju kako su drugačiji i da se time ponose.

Mislim ono, koji kurac? :)

Gej je OK.
Ali gej parade nisu OK.
Mislim ono... i dalje pokušavaju da nas ubede u to da je to prirodno i normalno.
NIJE JEBENO NORMALNO!!!
Prirodan je ciklus reprodukcije, koji gejevi ne mogu da ispoštuju.
Drugo, ono što me posebno interesuje je društvena korist te "manifestacije" i izvor finansiranja. Pretpostavljam da je izvor, kao i sva ostala registrovana udruženja i nevladine organizacije - državni budžet.
Kada država da udruženju pare, normalno je da očekuje rezultate i pravdanje poverenog novca. Kada grinpisu date novac, oni će zasaditi sto stabala i opravdati društvu povereni novac.
Daklem, novac koji JA obezbeđujem svojim radom odlazi u ruke onima koji će se šetkati po ulici, mahati vibratorima i roze gaćama?
E pa ne dam... ne može!!! 'oću onda i ja da mašem... :P

Pa više mu dodje da bi glumeli pokretne mete, nego što bi se šetkali. :)

"Pa više mu dodje da bi glumeli pokretne mete, nego što bi se šetkali. :)"

Ne mora ni to... Isto kao što ne opravdavam paradu, još više ne opravdavam nasilje nad njima.
To je sve pitanje gospode sa vlasti. Jednostavno ne treba dopustiti organizaciju toga, i kraj... Za uspešno održavanje parade potrebno je sigurno 200-300 hiljada evra.
Ja sam za to da se tim parama renovira Tiršova, da bi deca mogla kvalitetno da se leče.

Nisam ni ja rekao da opravdavam. Ali to ne menja činjenicu da bi se to desilo.

http://www.wsta1.org.uk/uploaded_images/2007-12-stonewall-campaign-783072.jpg

Moje mišljenje. Tako je kako je, živi svoj život, i pusti druge da rade sa svojim šta žele.

Prošle godine sam hteo da idem samo kao posmatrač na paradu, ove godine ako opet probaju, nisam baš siguran da će da bude tako... :))

Шта, бићеш учесник? :))

U'vati Mrmuna pod ruku ako već ideš :)

Да, да, Џими... учесник са "васпитачицом" у руци... :)

Боли те уво. Ти кад направиш неко срање, увек можеш да кажеш ''Нисам ја, буразер је!'' xD