Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Bog nije stovrio Adama i Stevu, no Adama i Sadama. I kaže onda Adam: " Sadame!". I ovaj ga baš tad.

HAHAHHAHHAHAHHA JA SAM DUHOVIT AHAHAHHAHAHaaaa

2. Оксе, ја нпр. имам напредну школу па имамо Унисекс вецеје, тако да си изложен погледима свих, али немамо зато ни чучавце ни писоаре него све су шоље...

На мом факсу се вецеи деле на унисекс и женске. У женски иду жене, а у мушки иду мушкарци, а и жене које не могу да дођу на ред од других жена у женском.

3. хаха. КИЗО ДУХОВНИЧЕ!!!

4. Кизо много си! лололо

5. Sad bi reko da jebem, al tema je nepogodna.

6. nama su u petnici sobe unisex jer smo fakin kul, kupatila šatro nisu.. al' ja sam vek koristila ono koje je kao "muško".

7. Ma tu nema šta više pametno da se kaže. Nek radi ko šta hoće, što se mene tiče, mene uglavnom nerviraju glupi i zadrti ljudi. Mislim da bih se lepše pričao sa nacističkim komandantom logora ili komunističkim Staljinovim komesarom, razmenjujući kulturne argumente, nego sa ovima kojima je argument: neprirodno, neprirodno, neprirodno, Adam i Steva.

Ja sam glup i zadrt. Jeste neprirodno. Pička služi da prvo strpaš svoju kurčinu u nju, pa da poslije 9 mjeseci iz nje ispadne ono malo, balavo, kmezavo i prelijepo stvorenje ( u toku ovih 9 mjeseci treba nastaviti trpati kurčinu u pičku, onako naprazno ). E, to je prirodno!

Pederčine nek se jebu u bulje do mile volje, niko im ne brani, ali neka to rade tamo gdje ih normalni guračikurcaupičku i primačicekurcaupičku neće gledati, jer i mi normalni guračikurcaupičku i primačicekurcaupičku svoju intimu javno ne pokazujemo. A oni bi još paradirali. Ma mrš, ne trujte nam omladinu!

8. Pederčine nek se jebu u bulje do mile volje, niko im ne brani, ali neka to rade tamo gdje ih normalni guračikurcaupičku i primačicekurcaupičku neće gledati, jer i mi normalni guračikurcaupičku i primačicekurcaupičku svoju intimu javno ne pokazujemo.

Шта подразумеваш под ''интимом'' коју ти као припадник ''нормалне'' расе не показујеш, а ''педерчине'' би показивале?

9. А нормално је да мушкарац трси жену насред неког трга, да их сви гледају? (Мађарска се не рачуна)

10. Pička služi da prvo strpaš svoju kurčinu u nju, pa da poslije 9 mjeseci iz nje ispadne ono malo, balavo, kmezavo i prelijepo stvorenje ( u toku ovih 9 mjeseci treba nastaviti trpati kurčinu u pičku, onako naprazno ). E, to je prirodno!

Pa kud pišaju? Jel im se uvodi kateter?

11. E, sad, jebem li ga, ja nekada imah prilično oštro mišljenje o njima, ali više nemam toliko. (Nemam želju da i' pobijem kad ih vidim)
    Elem, ja, za razliku od ostalih debila koji misle da imaju svoje mišljenje, i koji mrze homoseksualnu populaciju, imam argumente za i protiv. Neopredeljen sam što se njih tiče. Nit' smrdi, nit' miriše, ravno Kosovo.

Ne podržavam, iskreno, homoseksualnu populaciju ili biseksualnu adolescentsku. Naravno, čast izuzecima, ali većina to čini radi privlačenja pažnje. Naravno, poznajem izuzetke, i njihovo opredeljenje poštujem maksimalno. Što se ostalih tiče, tzv. "homoseksualnih adolescenata", GROW THE FUCK UP! Imate krizu identiteta, ne mož' znati da l' si gay ili ne, trenutno samo eksperimentišeš.
    Što se pozera tiče, mogu da im kažem da s' nose u pičku materinu, jer će im se obiti o glavu...

Ali, opet, Srbi su stoka (i sada će krenuti ljudi da me pljuju, ali zapitaj se), i ne umeju nikako drugačije da iskažu svoje neslaganje, već će podići kuku i motiku, i njih 15 početi da batina jednog nedužnog pripadnika homoseksualne populacije. Ali opet, niko me pita šta mi se sviđa ili ne...

Zavisi od same individue, neke poštujem, neke stvarno ne. Isti su kao i svi mi ostali, samo drugačijeg seksualnog opredeljenja. Da li ćeš da kamenuješ Hinduistu? Muslimana? Da li ćeš da kamenuješ Afrikanca? Kineza? Pa drugačiji je, isto kao i homoseksualac, UDRI STOKU!
    A dete sa Daunovim sindromom? Isto je drugačije. UDRI STOKU!
    Što potvrđuje moju gore teoriju, Srbi su stoka. Većina se doista uklapa u taj profil. Čast izuzecima.

Toliko od mene.

12. Da li ćeš da kamenuješ Hinduistu? Muslimana? Da li ćeš da kamenuješ Afrikanca? Kineza?

Džimi bi kamenovao Kineze.

13. Шта подразумеваш под ''интимом'' коју ти као припадник ''нормалне'' расе не показујеш, а ''педерчине'' би показивале?

Ne moram govoriti da jebem kurcem u pičku, jer je to normalno, podrazumijeva se. Sve ostalo je nastrano, a ako si nastran trebaš se liječiti, a ako nećeš da se liječiš - ćuti, ne otkrivaj da ti je intima nastrana.

14. Ja sam glup i zadrt.

Naročito volim one što znaju da su glupi i zadrti. Oni bar znaju razlog svojim stavovima. Problem je sa onima što misle da su pametni, jer oni nisu svesni razloga svojim stavovima.

Pederčine nek se jebu u bulje do mile volje, niko im ne brani, ali neka to rade tamo gdje ih normalni guračikurcaupičku i primačicekurcaupičku neće gledati

Pa ja nisam nikad video dva pedera da se trpaju na ulici? Nisam ih video ni da se ljube.

jer i mi normalni guračikurcaupičku i primačicekurcaupičku svoju intimu javno ne pokazujemo. A oni bi još paradirali. Ma mrš, ne trujte nam omladinu!

Znači, ti hoćeš zabranu javnog pokazivanja seksualnosti, za sve. Šta si ti, neki taliban?

15. Džimi bi kamenovao Kineze.

Džimi nije merodavan.

16. Еј, еј, еј, полако, мојне дезавуишете народ. Не би Џими никог каменовао, нисам насилан тип. То што имам ирационалну фобију од Кинеза (да, знам да је ирационална), не значи да бих им наудио, нити да имам нешто против њих. :)

Ne moram govoriti da jebem kurcem u pičku, jer je to normalno, podrazumijeva se. Sve ostalo je nastrano, a ako si nastran trebaš se liječiti, a ako nećeš da se liječiš - ćuti, ne otkrivaj da ti je intima nastrana.

Нема смисла да дискутујемо даље.

17. Ajde bre dajte malo plodne rasprave, da se tako duhovito izrazim. (Džimi, idi uči nešto:) Dakle, niko osim onog debila ovde nema dilemu da gejevi mogu da budu gejevi ako hoće da budu gejevi. Lepo. Ja sam hteo da ukažem na jednu dublju problematiku:

Biti gej znači biti manjina. Manjina ima krš - Gambi je lepo pobrojao neke. Ipak, one najesencijalnije jesu seksualne, nacionalne manjine kao i invalidi. Njih njihov brojčani manjak prati svakodnevno i zlo je terati te ljude da se osećaju loše ili da skrivaju da su pederi, Srbi, Cigani, Eskimi, da nemaju ruku, oko (dobro, to ne mogu da sakriju, ali mogu da budu kinjeni zbog toga) ili tako nešto. Uostalom, niko ne bira svoju naciju, seksualnu orijentaciju ili da bude invalid.

Sad kada smo utvrdili, idemo dalje: Bilo koji pripadnik manjine je pre svega zainteresovan za svoja prava i prava svoje manjine jer je, jebiga, njen deo. Homoseksualci, kao i 99 odsto ljudi, ne zalaze u domen ljudskih prava osim kada se radi o pravima gejeva - tu su večito u gardu, što je u redu - ne treba dati na sebe. Najbolje ću vam objasniti primerom koji sam već navodio na ovom sajtu:

Igrali mi fudbal protvi gej prvaka sveta u Kelnu. Jedan ćelavi me skrši bez lopte, ja ga gurnem, sudija mi da žuti - dakle muška igra, ništa nenormalno. Kad on kaže sudiji, misleći na mene: "Šta se ovaj buni kad na zna ni nemački ispravno da priča." Ja u šoku. Peder, a nacista. Zna verovatno kako je zajebano biti manjina, ali mene kao manjinu pegla. Da smo bili na nekom nezvaničnom fudbalu, skupljao bi on zube po travi, ali sad to nije bitno. Šta bi bilo da sam ja njega prozvao zato štoje peder? Onda bi digao gard.

E to mi ide na kurac. Bori se bre za ljudska prava, a ne isključivo za prava svoje manjine. Da se razumemo, i Ciga bi svoja prava, ali ga zabole za prava pedera. Ali bih od gejeva očekivao nešto više liberalne osvešćenosti.

18. Лололо, не знају сви Кинези карате Џими, нема разлога да се плашиш. :)

19. Џими
    Еј, еј, еј, полако, мојне дезавуишете народ. Не би Џими никог каменовао, нисам насилан тип. То што имам ирационалну фобију од Кинеза (да, знам да је ирационална), не значи да бих им наудио, нити да имам нешто против њих. :)

Džimi. Plašiš se kineza? RASISTO! Sledeće okupljanje u bloku 70? :D
    Morao sam brate, jače je od mene, nikad nisam čuo da neko (Osim Amera) ima fobiju od nečije nacionalnosti. :)

Нема смисла да дискутујемо даље.

Čekaj, polako, ima još ljudi, samo da s' jave... Ili da JTU opet zaključa.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.