Prijava

Ajde, udrite, dragi moji rasisti i borci za ljudska prava. Taman da malo smanjimo broj (Džimijevih xD) definicija o Romima i lavinu komentara na njima. :)

'Ajd ja da počnem.

Ja smatram da su to opravdane predrasude.

Немам ништа против рома. Нажалост, 9/10 цигана (ако не и више) јесу паразити. Тешто ми је да то кажем, јер знам роме који су стварно океј и који много пате због оне већине.

"Ne možeš za sve Cigane reći da su neradnici,prljavi,nasilni i prosjaci ja znam jednog Rizu što je iš'o sa mnom u osnovnu,mnogo dobar momak! ( Ne,ne mogu ali mogu za 97% to je od 10 Cigana devet,pa vi otidjite u Ciganmalu po noći oslanjajući se na 3% političke korektnosti)"

@Džimi: Upravo tako.

Ljudi, nije zanimljivo. Ajde neko da dodje da nas nazove hitlerovcima :)

KAKVI STE VI HITLEROVCI!!!

IJU! Eldepeovcu!

Džimi, aj molim te dodaj upitnik u nazivu teme. :)

#EDIT: Zahvaljujem.

prljavi, malograđanski radikali... :P
Sramota...

Ma Cigani su totalno cool ljudi! Ok pevaju, ok sviraju i paraziti su kolko i mi svi ostali. :)

''E ljudi, ovo sunce ubija.''

Људи мисле да му је то због сунца. Тај лик је такав по природи, као и већина цигана. :))

moje iskreno mišljenje je da su, hajde da kažem lokalno, srbi, malko ljubomorni na ležeran način na koji cigani životare.

da, često su prljavi.
da, nisu preterano "društveno korisni".
da, uglavnom su konvencionalno neobrazovani.
da, vulgarni su, često pokvareni i podmukli, ali uveravam vas, ništa gori od bilo kog drugog prosečnog stanovnika naše zemlje.

treba se pomiriti sa činjenicom da taj narod ima neki svoj fazon koji vekovima fura, koji deluje kretenski, neodgovorno i ne znam ni ja šta, ali jedina je istina da je samo drugačiji od onoga što MI od njih očekujemo.

Treba im skinuti kapu i odati iskreno priznanje na čuvanju sopstvenog identiteta i ne dozzvoljavanju moderne kulture i trulog razvoja civilizacije da zagadi njihov prvobitni način života. uspevaju u tome, koliko god da je moguće, uzevši u obzir činjenicu da im mi samo odmažemo.

oni su pravi alternativci i koliko god ih ja baš ne mirišem, moram iskazati iskreno divljenje na prkosu i istrajnosti.

ali opet, sve to zavisi...

Jebi ga, šta sad da dodam posle ovakvog posta...?
Ni ja ih ne mirišem preterano, skidam kapu za neke stvari, znam neke koji su ok, znam neke koji nisu, ali generalno, sve zavisi, baš kao što ti reče.

Сурови, да могу да ти дам минус на пост, дао бих ти ОВОЛИКУ минушчину! :)

''treba se pomiriti sa činjenicom da taj narod ima neki svoj fazon koji vekovima fura, koji deluje kretenski, neodgovorno i ne znam ni ja šta, ali jedina je istina da je samo drugačiji od onoga što MI od njih očekujemo.''

Једно је бити другачији (ја на пример баш волим другачије људе и људе који се издвајају из стада), а друго је понашати се као животиња из шуме, као што се добар део цигана понаша.

''Treba im skinuti kapu i odati iskreno priznanje na čuvanju sopstvenog identiteta i ne dozzvoljavanju moderne kulture i trulog razvoja civilizacije da zagadi njihov prvobitni način života.''

Је л' се под очувањем идентитета подразумева некупање, живот као у черги од данас до сутра, неконтролисано размножавање иако за то не постоје ни минимални услови, нерад, итд? Дај онда да им дамо пољану и да их изолујемо од остатка цивилизације. :) Не би им се то допало. Знаш зашто? Зато што су паразити и не могу да живе, а да не врше мужу других људи и да се не гребу од њих.

Јебига, тако је.

И нису они алтернативци зато што као имају неки понос и традицију, него зато што им је тако најлакше. Не морају ништа да раде у овом свету где се тражи неки рад и залагање да би се успело. Чекају на хуманитарне организације да им се смилују.

"Ciganine, ti što sviraš, pesmom moju dušu diraš...
Da li znaš za teške boli, sad moja draga drugog voli!"

A vezano za temu...kad je ono bila frka sa Gazelom i kad je bilo non stop na vestima, slušam je b92 i odjednom spiker s te TV kaže:
Obezbeđeno 10 kontejnera za smeštaj Roma!

Molim?! nema se više šta reći osim "Molim"...zna se čemu služe kontejneri!

EDIT: Ja se potpuno slažem sa Surovim! Cigani, totalna anarhija!

E, jebi ga, DŽimi, sve to stoji, ali imaš ti i nas ( pod ovim "nas" mislim na Srbe, bele, ili kako kod ) koji su ista stoka. Pa, koliko puta si samo bio u autobusu pored nekoga ko smrdi, koliko si puta video nekoga da zapišava haustor, koliko puta da baca đubre po ulici ili sa terase zgrade u kojoj živi...? Ima primera pun šešir.

''E, jebi ga, DŽimi, sve to stoji, ali imaš ti i nas ( pod ovim "nas" mislim na Srbe, bele, ili kako kod ) koji su ista stoka. Pa, koliko puta si samo bio u autobusu pored nekoga ko smrdi, koliko si puta video nekoga da zapišava haustor, koliko puta da baca đubre po ulici ili sa terase zgrade u kojoj živi...? Ima primera pun šešir.''

Апсолутно се слажем. Али то не ослобађа цигане. xD

"Cigani mi braća, prosjaci drugari!"

pozdrav za Aliju, Durmiša, Ferdija, Erđana i Šerevanu, normalno ako čitaju ovo :)

zovite me trol nad trolovima :)
pržžžžžž

(vi znate da ja uglavnom uvek samo tako pišem, bez nekog preteranog smisla, nego čiso tako, eto:)

Ma, generalno, bre, ljudi koji žive u ovoj crnoj rupi od države su bagra. Sve bih ja to bacačem plamena. Ranijih godina kad se sa lakoćom prelazila granica, svi koji su bili u Nemačkoj su hvalili tamošnji red i zakon i pričali oi tome kako nema bacanja pikavaca po ulici, jer se niotkud samo pojavi službeno lice i zvekne te po džepu. U nastavku priče, isti ti kažu da je prvo što bi uradili kad bi ušli u Jugu bilo bacanje pikavca kroz prozor automobila. Jebeš Cigane, nismo mi ništa bolji od njih.