Prijava

ja nisam vip korisnik a sad ga vidim..

Образложење: Тог дана се у мом малом месту одржавало књижевно вече. Члан сам неког клуба и то ми је било ватрено крштење, тај наступ, читање. Због треме, хтео сам да дам девојци да чита уместо мене, па нисам имао паметније решење него да ускладиштим све те дефке на једно место, пошто ми је другар рекао да њих одвојим и спремим. Дакле, ако си пажљиво приметио, тај налог је, након отварања, једино имао од активности омиљенисање ми тих дефки и ништа сем тога. У међувремену, када је дошло време читања, ипак сам морао сам да обавим то читање, тако да за тим налогом више није било потребе.

Е, а ту је још једна ствар- ауторска права. То сам тек након тога провалио, да је Антикваран само имагинарна личност, а да је дефиниција дело Вукајлије и власништво његово, зар не? Изгледа да је сајт запао у толику кризу да је прескупа била опција ОБРИШИ или ИЗМЕНИ након куцања дефиниције, занимљиво, од данас. Дакле, ја на неком месту прочитам оно што сам ја лично написао, ви то чујете и оклеветате ме за крађу ауторских права? :)

Ако баш мораш, можеш ме одмах бановати за вијек вијекова. Ако не, и онако не планирам још дуго да куцкам овде, јер ми је постало превише европејски, нека напета атмосфера, ограничавање мисли и крађе дела.

У сваком случају, кад се будем поздравио са пар људи одавде који стварно вреде, теби се јављам за трајни бан.

Ако сматраш да сам овом поруком затражио тај бан- нећу противуречити.

Јо!

''ja nisam vip korisnik a sad ga vidim..''

Онда да сачекамо Каизена да објасни у чему је ствар. Можда има везе са тиме што је додат нови подфорум. Можда је и до браузера. Ја га видим на Фајерфоксу и у Опери. Додуше, из офлајна га нисам видео.

А успут, како су те дефке могле да се такмиче за дефиниције дана када је најмлађа омиљенисана од њихбила бар 5 дана стара? :) Нелогично, тј., криво си зборио.

''Образложење: Тог дана се у мом малом месту одржавало књижевно вече. Члан сам неког клуба и то ми је било ватрено крштење, тај наступ, читање. Због треме, хтео сам да дам девојци да чита уместо мене, па нисам имао паметније решење него да ускладиштим све те дефке на једно место, пошто ми је другар рекао да њих одвојим и спремим. Дакле, ако си пажљиво приметио, тај налог је, након отварања, једино имао од активности омиљенисање ми тих дефки и ништа сем тога. У међувремену, када је дошло време читања, ипак сам морао сам да обавим то читање, тако да за тим налогом више није било потребе.''

Не разумем. Зашто једноставно ниси копирао дефке у документ у Ворду? 0_o

''Ако баш мораш, можеш ме одмах бановати за вијек вијекова. Ако не, и онако не планирам још дуго да куцкам овде, јер ми је постало превише европејски, нека напета атмосфера, ограничавање мисли и крађе дела.''

Ја видим да напету атмосферу једино ТИ овде ствараш.

... а добро би било да избаците оно "VIP", јер се тако стиче утисак да се на Вукајлији полако стварају класне разлике међу члановима

Cekaj Dzimi sto ste Politiku i drustvo ukinuli nama obicnim smrtnicima?

Ma diskutujte ti, Sos i Blek Hol, o ulasku Srbije u EU

Boli me pa uvo.....

Разлог због ког је нисам имао у Ворду је тај што сам имао неких 20 мин. од њеног доласка до спремања за читање, а у Ворду није тако прегледно, нпр. Дакле, ја јесам означио дефке, а ти си одмах завео под "да би биле дефиниције дана". А испод сваке дефке пише од кад је ту где је.

Евомене, стварно? :)

''Cekaj Dzimi sto ste Politiku i drustvo ukinuli nama obicnim smrtnicima?

Ma diskutujte ti, Sos i Blek Hol, o ulasku Srbije u EU

Boli me pa uvo.....''

Брате, нисам ја. :/

Izvini Dzimi, odgovoreno mi je :)

Најбитнији део:

--------------I pored impresivne posete, Vukajliju zbog svog sadržaja (gotovo necenzurisan, kritički) izbegavaju sve oglašivačke mreže preko kojih se banerima reklamiraju najveći oglašivači."----------------

Ово је један од разлога због којег човек може и треба да се осећа поносно што је "члан Вукајлије". Јебига, треба постићи то да те систем хејтује, до мере да неће да сарађује са тобом без обзира на твој успех. Живео Вукајлија :) !

Многи су се расплакали. :)

Nije mi do para... Neću etiketu VIP. Jesam za to da se pomogne sajtu.

Онда можеш да уплатиш и не попуниш поље ''позив на број''. :))

200 din nije mnogo, da bi sajt radio bez problema...
podrzavam akciju, uplaticu kad stignem!

Kaizene, dao si šupak za 15 cenata belegije. Mašala!

Ista stvar kao i muškatlica...dajem lovu , neću VIP samo obezbjedite ino-način plaćanja...(u Alan Fordu je nekad pisalo "za pretplatnike u inozemstvu")