ConQUIZtador

1. е јбга ајде вита, пошто се овај не јавља

2. ae, duel ili odvojena?

3. Говно од квиза... Само јебени фудбал и екс ју музика. Јебем ти квиз такав.

4. Дај онда неки други квиз да играмо... :Д

5. Говно од квиза... Само јебени фудбал и екс ју музика. Јебем ти квиз такав.

Majke mi, dodje pitanje: "Koliko je golova dao neki tamo lik u FK Pripizdinci u sezoni 84/85?" Jebem ja njima mater.

6. aj neko sada da igra :)

7. НАбијем их накурац! Све ми улете неки дегени са пар иљада одиграних квизова, знају све напамет. Јебеш то.
    Ал кад сам видео питање о Ивану Љуби... јебеш ми св... прсли смо тотално... Која дилеја им је то питање слала...

8. Hoces da igras ili neces? Zovem se SyoncMaster i tamo

9. Cenim da bi bilo dobro da oni koji su protiv sporta i ex ju muzike skupe dovoljno bodova da dodaju svoja pitanja.... Kad bi se svi koji ne volimo pitanja iz sporta spojili i poslali po 2 pitanja normalna bilo bi sasvim ok...

10. Opsovao sam na četu pa sad ne mogu da pišem. Neko mi tamo reče da moram nov nalog da napravim,jer ne skidaju zabranu. Da li je to istina ili postoji neki vremenski period kazne?

11. Ja za sad imam plavi krst i upisan sam kao dlakavi puz...

12. има ли двоје квалитетних чланова расположених да одмеримо знање?

13. Evo malo da se pohvalim novom, plavom krstačom. Sad da poteram wojteka. :)
    edit: uspeo sam da prejebem u pejntu, svaka mi čast.
    http://i55.tinypic.com/2ckgtc.jpg

14. Бураз, идеш ти у принтскрин дана. И да знаш, странка те прати.

15. Zaslužio sam, nema šta. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.