Prijava
   

Fotelja

Osoba koja je saterana u cosak, da tamo stoji i lepuska, dok drugi trljaju dupe neobrisano o nju, odmaraju se na njoj i ona mora da bude raspolozena da slusa misao mnogih sa omeksalim mozgom i trpi težinu nadutog sala ljudi koji ne vade ruke iz dzepova.

Fotelja: "(okrece oci kad ugleda meljova ispred sebe)"
Meljov: "Moram da ti ispricam danasnji dan (i ti moras da me saslusas i boli me dupe kakav si ti imala dan)
Danas sam bukvalno blejao sa društvom na plazi, jeo, pio, duvao, plivao - ja ne znam kako ti ne umes da plivas i ne zelis da naucis, stvarno si cudna jbt... jebo neke kurve tamo, i bilo mi bas super.. E i malom nekom kao slucajno probusio loptu, jer nisam mogao da dremnem od nje, znaci ceo dan pokusavao da zaspim, a ona deca samo divljaju...sve u svemu - super dan"
Fotelja:...osmeh...
(nebitno je kakav sam dan imala i stvarno sam cudna sto ne zelim da naucim da plivam jer sam se davila dva puta i ti to znas... Strasno znacii, treba da me bude sramota.
I drago mi je sto ti je bio super dan, pre svega jer ti je toliko bilo zabavno da si ceo dan pokusavao da zaspis i na kraju, radi vrhunca zabave, deci nasao da pokvaris dan. Bravo)
Meljov: "Aj sipaj neki sok"

Komentari

Fotelja onda treba da se menja. Moze fotelja da se promeni, prospe taj sok Meljovu po glavi, a moze da ceka da Meljov napravi raspored po sobi i izbaci fotelju.

Dobra ideja! Ali nema soka jbg.

Има неке које су као рођене да буду фотеље. И кад не тражиш то од њих, оне се саме намећу. Није лако одолети.

"Kao rodjene"
Mislis? Ili je do onih koji nisu rodjeni da budu "kao fotelje?" Ko to ne moze odoleti?

Нигде не пише "ne moze", него "није лако". А лако је да се постане Мељов кад наиђеш на приступ "ти си шеф и моје је да будем твоја фотеља". За те игрице ипак је потребан обострани пристанак.

U redu, imas pravo