Prijava
   

Foto tapete

Dokoni ženski um vazda je bio đavolje igralište, naročito ukoliko poželi da vidi Maldive, primeti da muškarac ima viška energije ili da, po njenim kriterijumima, nedovoljno boravi u kući. Nezadovoljstvo se ne izražava direktno, već konstatovanjem da u kuhinji ne može ni da se okrene, da je terasa suvišna, soba bezlična, a zatim sledi i ideja da se nameštaj premešta s kraja na kraj stana i menja namena prostorija. Zašto trošiti pare na egzotična putovanja, izlagati se opasnosti da vas pojede tigar, zalutati u nepoznatoj šumi ili se udaviti pod vodopadom, kad imate sve to u jednom potezu na zidu i u formatu 388x270cm? Foto tapete su kontraargument kojim će on, superiorno se smeškajući, bar na šest meseci staviti ad acta pakleni plan za razbijanje monotonije svakodnevice, izbeći opasnost od bruha i dužničkog ropstva i obezbediti ženi neophodnu dnevnu kič dozu.

Komentari

Uh...nisam ih video godinama!
Imao je moj komšija neki "Zalazak sunca" u dnevnoj sobi, super se slagao sa crvenim sintetičkim jambolijama na trosedu i dvosedu!:-))

Da, nazalost su opet u modi, ali to ipak vise govori o modi nego o tapetama. Naravno, koliko god da su moderne - jednako su ruzne kao i one od pre 30 godina. Btw, u subotickom ZOO vrtu su odlicno izgledale u kucici za majmune :)+