Prijava
   

Fudbalska reprezentacija Srbije

1.VLADIMIR STOJKOVIĆ- iliti golman.Lik koga u zadnje vreme najviše volimo da mrzimo i da mu kunemo "smotane ruke".Poslednji pravi golman ekipe Crvene Zvede.Nemamo boljeg, a i ne treba nam.

2.IVAN OBRADOVIĆ-iliti levi bekčić.Mladić raskošnog talenta,koji igra u Saragosi.Na meču u Pragu ušinuo austrijskog igrača Pogateca,toliko da je ovom trebao kosmodisk-naravno dao gol.

3.BANE IVANOVIĆ-iliti Silent Killer.Igrač zbog koga se Drogba,Kalu i Balak osete bolesnim pre treninga, i traže odlazak u stacionar.Portugalskog manekena Ronalda K. stavio u džep, sa sve uljem za kosu i mindjušom od platine.

4.NEMANJA VIDIĆ-iliti Šef.Jedino ga je moguće proći na PES 2009 i to ako igraš na AMATEUR, i ako je pored golmana jedini na terenu.

5.IVICA DRAGUTINOVIĆ-iliti Ivan Drago.čovek koji u slobodno vreme kreše Kseniju Pajčin, udara šamare španskim komičarima,a za vikend postaje seviljski berberin.Nema igrača kog nije "ošišao na terenu".Srećom , Skolari je bio poćelav.

6.MILOŠ KRASIĆ-iliti NS 1.Plavokosi novisadjanin koji trči , dribla, šutira, daje golove.Šiške mu ne smetaju pri igri.

7.MILAN JOVANOVIĆ-iliti NS 2.Crnokosi novosadjanin koji trči, dribla,šutira,daje golove.Nema šiške, a i koj će mu kurac.

8.DEJAN STANKOVIĆ-iliti Kapetano.Kapetan momčadi.Jak kao stena , precizan kao artiljerac.Sa Murinjom je na prst u dupe, sa Mihom na "marš u pizdu materinu".

9.NENAD MILIJAŠ-iliti Mr.Penal.Levak koji može da promaši najstrožu kaznu jedino ako gol zazidaju ili smanje.Hodajući tribute to Ivica Osim.

10.NIKOLA ŽIGIĆ-iliti Onaj Visoki.Neki igrači lakše pogode njega u glavu nego ceo gol.A od njegove glave ,lopta u mrežu ide.

11.DANKO LAZOVIĆ-iliti Br.11.Majstor za davanje golova isključivo u prijateljskim tekmama.Čekamo ga da proradi i kada je gusto.

RADOMIR ANTIĆ-KOMANDANT PARADE

Komentari

jedino mi se ne `dja za zigu.. a sto se golmana tice,jedino je kengur bolji!

Umesto Dragutinovica(cice) Lukovic legenda :D

jesi ovo ti smislio?

Okoreli si ganci?Priznaj :-D

Lepa bajka :) Voleo bih da je 'vako

Hahaha, pa ovo nije pljuvačina!!!

Ahahaha!
Ima nekih "ouch!" detalja sa ove vremenske distance
Na 3,4,7,8 valjanje

Sunce ti poljubim žareno, kakva ekipa xD
+