Prijava
   

Fudbalska utakmica

Put u nepoznato koji se nikad ne zna kako će se završiti.

Moguće verzije:

Najbolja
Tvom voljenom timu je potrebna podrška da nadoknadi "bednih" dva gola razlike iz prve utakmice (zvuči poznato?)! Ima li išta lepšeg od hiljade složnih grla i dlanova koji bodre svoje ljubimce. Plus, nekoliko piva i pljeska posle. Šta čovek više da poželi?

Najgora
Murija ispred stadiona te gnjavi dok ti jetru ne napipa. Dignute cene karata da bi nepismene magarčine mogle finansirati droljetine i džipove. Dalje provodiš pola dana u kavezu sa pijanim i drogiranim, asocijalnim manijacima sa sadističkim tendencijama. Ko za baksuz ćeš se naći baš usred neonacističke frakcije huligana i jedan od njih će provaliti da se družiš sa nacionalnim i drugim manjinama, ili će ti iz džepa ispasti kalendarčić LDP-a, za koji onako ne znaš odkud ti. Teraće te da pevaš njihovu pesmu o klanju i bodljikavim žicama, čiji tekst ne znaš, pa će ti za kaznu urezati kukasti krst na čelo.

Komentari

Ispamovao si sa ldp delom ;)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... +

suvišno je.

ali + za ostatak def.

Da li je suvišno ne znam, ali je realno...

Srednja verzija/nekako te opkole i sa njima radisone divne koreografije, od kojih je najjača kad okreneš leđa terenu...i više od pola utakmice ne vidiš+

hehe... magarčine, droljetine... defka puna ludila +