Prijava
   

fujganka

Crna jakna, sa kockastim ramenima i leopardom ili nekom srodnom zivuljkom na ledjima. Kosta 1000 din , kupuje se na buvljacima.

poreklo imena:

ime je dobila malom izmenom slova i kombinovanjem znacenja... na desnom rukavu pise Furygan, a posto se pretezno vidja na romima (ganima) i pritom mnogo ruzno (Fuj)izgleda, pa je marka dobila naziv FujGan (pa odatle FujGanka)

Komentari

Zapravo ima kockasta ramena jer se tu stavljaju protektori jer jakna nije za svakodnevnu nosnju nego je za motor. Ne vidim problem ako nesto nije original, to sto je nose cigani ne vidim kao minus jer su cigani nosili i air max u svoje vreme pa se niko nije bunio. da zivimo u normalnnoj drzavi svi bi imali para za bolje jakne a to sto je ruzna to je samo stvar ukusa.

da, za 1000 kinti ces dobiti i protektore, a pogotovu je kupuju da bi je oblacili kad voze motor. Ruznija jakna nije, niti ce ikad biti proizvedena.

Licno ne podnosim nikeove proizvode od patika do dukseva, a air max zovem "buvljacarama" jer koliko god da su skupe izgledaju kao bilo koje patike sa pijace od 500 din...no to je tema za drugu definiciju

poz