Prijava
   

Gasiti vatru slamom

Raspaljivati.

Pogoršavati situaciju, uglavnom namerno, svesno i zajedljivo.

Sinonim za dolivanje ulja i druge piromanske tehnike.

Kojot:
- Gde si Kibrite, šta ima? Vidim, loče se u litrima...

Dobar momak:
- Aj ostavi ga na miru, svega ti. Vidiš da je loše čovek.

Kojot:
- Kibrit loše? Ma šta mi napriča ...

Dobar momak:
- I on ima dušu, pusti ga! Ne kači se.

Kojot:
- Šta je bilo Šibice, otperjala mala, a?

Tišina. Neprijatna.
Dobar momak mimikom pokušava da otera cinika.

Kojot:
- Bila dole kod stuba sa nekim likom s kapuljačom, malo je mazio...

Do tad odsutan i nem momak se diže sa stola i časti mu arkadu rascepom.

Kibrit:
- Pu jebem ti seme, sad si me našo!

Kojot:
- Najebaćeš zbog ovoga Kibra...

Dobar momak:
- Ćuti više Kojote, tako ti i treba kad gasiš vatru slamom!

Komentari

Ako je motorno ulje onda ništa. Ali žensko si, ajde plus.

Zar i ti? Hahhaha

U drevnoj izreci o dolivanju ulja na vatru se ne precizira koje je. Može da bude i zejtin.

Svakako hvala.

Pa ima više vrsta ulja, nisi precizirala da l je 5w30, 5w40, 10w40 ili 15w40

Hahhahahahaha ma ricinusovo. :D

Buhahahahahhhhaha scena je epska ali ja njega ne podnosim. Imala sam prilike da ga upoznam lično. Mnogo je prepotentan..Mnnooogo.

I ja sam ga sreo uživo, nije prepotentan kao što si ga opisala, možda nije bio raspoložen, opet kakav da je, ljud'na je, glumčina, ostavio trag u dosta filmova.

Glumčina jeste ali je mene lično razočarao. Prema meni je bio bukvalno ono elitno govno. Baš se tako poneo. Može deda da mi bude. Jbg. Ni ja nisam mogla da verujem. Takođe, mnogi pisci su me razočarali. Imaš ideal o nekome, odrasteš uz nečije stihove a on te gleda kroz prizmu seksualnosti. Meni je to odvratno. Mene je razočarao. Dragan Nikolić i Milena Dravić, Smoki su ljudine. Zoran Radmilović je takođe jako bezobrazan. Jbg, to su moja iskustva, ipak sam žena. Mi nikada nećemo biti jednake vama, ni po čemu. Vi ste superiorniji pol i to prirodno, genetski. Zato mi feministkinje nikada neće biti jasne, za šta se boriš, šta god da postigneš zna se gde ti je mesto. Na patosu.

Zato sam između ostalog i povukla sva svoja pisanija sa svih konkursa i sličnih sranja, zato što unapred znam da ću biti otpisana. Poslala sam samo jedan roman pisan u muškom rodu, pod muškim pseudonimom. I tu ih čekam. Bila sam član KKS. Svojevoljno sam napustila. Meni je Nedeljko Popadić, dečiji pesnik inače, znaš ko je sigurno, uređuje Vitez, malo šepa, krupan ... prvo je sve bilo super dok tamnim kolima nisu došli po mene, a moja mama je iza nas išla jugom. Odveli su me u neku birtiju kao da se dogovorimo oko recenzije, i to i posle toga su me poveli u hotel. Ja sam ušla da ne pravim scene ali je mama ubrzo ušla za mnom dok me gospodin vukao za rukave a ja htela da izađem. Popadić se meni zakleo da dok je on živ ja u Srbiji neću biti književno prisutna, još manje ime. Da ne poveruješ. I dan danas mu znam pesme napamet. A gadi mi se.

Kao što nisu svi muškarci nisu ni sve žene iste. Ali prihvatam da sam ista. Niti se trudim da drugačije pokažem ma kome, bilo hr

SAMOĆA JE RASKOŠ BOGATIH DUHOVA

Kako se lepo družite ❤️

Ne družimo se, eno me napada tamo.
I to sam sigurna da je zbog Petra Božovića i Radmilovića, mogu glavu da dam.
Ok, razumem kritiku ali ono je baš kao "Ma daj gusko šta si ovo iznažvrljala, pomije" ... znači ne družimo se.

Jbg, ne valja kad napišem jebadu, ne valja šarada, ne valja patetika, ne valja suvoparno školski rad, ne valja mistika, ne valja konkretnost, ne valja ništa, koji kurac više?!?

Avvl, prijateljski savet al ono iskreno, popricaj malo sa psihologom, olaksaj dusu malo i prihvati savet koji ti bude dao/la. Toksicna si i paranoicna a to ne sluti na dobro. Sve najbolje brapo

Avvl je dobra duša, ne dirajte je

Avvl, prijateljski savet al ono iskreno, popricaj malo sa psihologom, olaksaj dusu malo i prihvati savet koji ti bude dao/la. Toksicna si i paranoicna a to ne sluti na dobro. Sve najbolje brapo

Hvala.

Avvl je dobra duša, ne dirajte je

Zato što sam previše dobra zato su me i sjebali. Jbg. Biću ja dobro.