Prijava
   

Gasterbiter

Osam puta sitnija jedinka u gasterbajterskom svetu. Dok gasterbiter čisti Dojčlandske VC-e, gasterbajter je unapređen u čišćenje trećerazrednih lokala. Dok gasterbajter u rodnoj grudi ima kuću na tri sprata, gasterbiter tek stavio ploču iznad drugog. Gasterbajter vozi Mercedes Džip M klase, dok gasterbiter i dalje kotrlja merdžu 300-SLD.

Šta, nisi uspeo da odeš za Uskrs u svoje selo? Još ti drkaš u gaće majstore, javi se kad u Srbiji razmeniš tolku količinu evra da ojačaš dinar.

Komentari

Ко је крив за ово ? :)

Која брзина, боктемазо.

Уууууу аси ми га шукнооооо
А јебеш га, ја сам користио претрагу са гастЕрбитери, ово је гастАрбитери, сасвим довољно да не нађеш ништа слично.

odlična je tvoja, nije ista ideja. ali, ovu sam upamtio jer sam bio na mnogo finom mjestu kada sam je pročitao :)

I posle neka neko kaže da se samo moderatorske definicije turaju u odabrane ...

Sidro, odlična definicija ... :)

Brzina svetlosti sunce ti kalajisano. +

Uđoh da napišem "dobra ideja i dobra realizacija". Ali, po ovome što je Paninaro linkovao ideja je već postojala. Dadoh + svejedno.

Glupa ideja i jos glupsa realizacija... i da, mrzim programere i sve koji zele da se bave slicnim radnjama... idite kopajte njive ili radite u inostranstvu kao gore pomenuti radni i posteni ljudi... leba uvek treba a od bajta leba nema vec od motike... svi hoce da sede za kompom i kao nesto programiraju nebijem vam bajt u dupe lenjo i glupo... -

Ludi kakav ti problem imas sa tehnikom, pa sto nisi uzo motiku i njom uso na vukajliju kad vec to tako ide a ??? defka + !!!!!