Prijava
   

Generička dobra pička™

Generička dobra pička™ (skraćeno GDP™) je zaštićeni patentirani brend raznih modnih i muških časopisa.
U principu je vrlo slično kao GMO hrana, atributi koji se smatraju lepi i poželjni su maksimalno naglašeni na račun suštine.
Kao što neka GMO voćka ili povrćka izgleda krupno i sočno, a kad je zazgrizeš gowno, e pa tako i ovo žensko čeljade izgleda ekstra super lepo na slici, zavodljivog kurva i svetica pogleda, sugestivno poluotvorenih usana, sve je skladno, svi atributi naglašeni a opet je dosadno i neinspirativno do besvesti.
Sve je sterilisano, svaki trag karaktera i harizme uklonjen, svaka sitna nesavršenost koja čini ljudsko biće i daje nagoveštaj ličnosti. Šablon, seriska proizvodnja, vido si jednu vido si ih sve, nigde posebnosti. Ništa što bi zagolicalo maštu, a mlitava mašta znači i mlitav kurac.

Za primer, bez namere da osporavam bilo čiji ukus, odite na forum na temu Vaš ideal ljepote (želje su jedno a realnost drugo)

Komentari

Fino napisano. Mada se ne slazem u potpunosti. Dalo bi se raspraviti.

Npr, na toj temi ima dosta transdevojaka.

Mada se ne slazem u potpunosti. Dalo bi se raspraviti.

Npr, na toj temi ima dosta transdevojaka.

Zezaš me za wu trandž klan? Nemam pojma, ima preko 300 strana, dobro je ako nema i nosoroga.
Kada se dve osobe slažu u potpunosti to obično znači da jedna od njih ne razmišlja.

Ne zezam. Naletela sam par puta, nisam im htela kvariti ugodjaj. Znas onaj fazon, fin fin paprikaš, o gosti pitaju od cega je. Domacin kaže šta znam puževi ili žabe. A ovi oce da ga biju.

Hahaha e to je bilo sledeće pitanje, da li su ljudi znali kad su kačili. Bolje ništa ne pričaj. Što ne znaš ne može da te ubije. :D

Čitam defku i zamišljam Kristinu Agileru iz prvih godina njene karijere - rednek lepojka koja se razgoliti do maksimuma, ali i dalje tvrdi da će tek prve noći dati 'čke. Ah, ti masovni mediji - nalože te i psihički istranžiraju.

I ovo sto ciklon kaze. Ako se secam dobro, bio je neki trac da je sveta stolica dala na razmatranje da se Britni Spirs proglasi sveticom. Jer nije dala Timberlejku. Sto se kasnije ispostavilo da je ipak dala.

@ Mlada Partizanka - ma, te novinarske patke i zona-sumraka-tračevi su samo zabava za narodne mase, da ima čime da se zaglupljuje dok im povećavaju namete. Sad kad pogledaš, ta Britni je bila "svetica" u odnosu na ove današnje.

Ма иди бре, скине неко њену фотошоповану слику са интернета па одштампа и донесе у школу, и сви као лееее...
Simpler times.

Ciklon - leba i igara. Uvek je bilo.
Mr NO - fotosop je čudo. Imam neku aplikaciju na tel. U toku uzimanja selfija, mogu sebi na slikama da menjam boju očiju kose. Ma mogu da slikam sebe a ispadne Mance.

Ма сад то сви знају, свака шуша има, а некад кад уплатиш 10 сати дајл апа па кад налетиш на то испримаш се.

Ne zajebavaj, na linkovanu stranicu su baš lijepe, samo što ima crnkinja jbg.

Mister No, koji je tvoj ideal lepote? Ne znam jesi li kačio tamo, ne pratim baš.

Nije stvar ukusa, lijepa i zgodna žena je lijepa i zgodna žena jbg. I čini mi se da nema trandži na tu stranu, možda ove samo što im se glava vidi.

Ako sam dobro razumela autora, prirodna, ukusna, na suncu dozrela, neprskana...

Seltik lijepe žene postavlja, budi kao on.

GTD je u pravu, lepa žena je lepa žena, sad fotošop ili ne, zavisi na kojoj slici i u kojoj meri, ali ima tamo stvarno lepih...

Ovako, ne sporim ja da su lepe te cure i poneka trandža, izgleda.
I lepe su devojke koje Seltik kači, ali brate mili 90% je isti fazon, ista poza ko što sam opisao, da ne spominjem da ni one nisu tolko lepe kolko su im lepe te slike. Ponekad se pomislim da je to sve ista jedna riba samo druga kosa, šminka i fotošop artista. Fala bogu ima tu razlika ihihi la jebi ga sve je servirano na isti način. Ona fajterka što je okačio Santjago dođe 1000 puta interesantnija.
Poenta je da sam više napadao taj neki kalup u koje ih sve guraju po svaku cenu, nego da sam provuko da nisu lepe. Msm spavao bi ih odreda koje nsiu trandže, i zabavljao se sa onima koje nisu skotovi.
Nemam tip, lepa žena je lepa žena što kaže GTD. Al ajde all time favorite: Mišel Fajfer tamo negde iz svojih Catwoman dana.
Imam neki poso pa me mrzi da prevrćem celu temu u potrazi za adamovom jabučicom. :)