Prijava
   

Genetski liz

Vekovima ukorenjivan i brižljivo negovan običaj lizanja cigarete, koji se po ugledu na naše dedove, iz nekog neobjašnjivog razloga održao do današnjih dana. Nekada davno je liz korišten da bi se zaokružila i objedinila polučasovna priča o aždajama i junacima, obično ispredana kraj ognjišta, obavezno praćena motanjem i savijanjem duvana i hartije. Priča, a samim tim i magija, je obično trajala koliko i savijanje cigarete, a nakon toga bi na red došla kresa i uživancija. Iako je danas izlišno lizati cigaretu, jer je fabrika duvana odradila sav posao i od pušenja koje je nekad predstavljalo uživanje i kreativni proces, napravila samo ružnu naviku, pravi poštovaoci tradicije koriste rizlu i neke druge travke od kojih se ispredaju podjednako dobre priče o zmajevima, vilama i tamnicama, a sve iz poštovanja prema dedovima i naravno prenošenja genetskog liza nekim novim pokoljenjima.

Komentari

И не желим да знам шта лижете ви који жваћете дуван лололо
+++

Brate, poređenje cigareta i duvana za žvakanje dođe mu kao poređenje pilećeg parizera i kulena. Beš cigarete, nikad više.

Јескурац, а што мораш да носиш са собом кофу за запљувавање? Ето ти идеја за турнир у пљувању вас жвакача.

Prvo da se zahvalim manijaku, ko što je i red, a tebi ću u posetu da dođem sa bušnom kesom, a ti malo evociraj uspomene!!!

Мојне ми долазиш, иди директ на геронтологију са тим катетерима опаааааааааа

Opaaaaaa, pa ko se to meni zapljucnuo? Nemoj posle da bude, puj pike ne važi!

Ohohohoho, evo još dva momka koji će nesebično da se žrtvuju zarad budućih pokolenja !!!