Prijava
   

Glupave serije na pinku

Seljaci,kad na vrbi rodi grozdje,ljubav&mrznja,pare ili zivot,mjesoviti brak... Idiotluci snimani digitalnim fotoaparatom i sve je toliko niskobudzetno da bi se snimilo sto vise epizoda. Jednina poenta tih serija koju sam ja shvatio je da srbi ne znaju padeze i da je smisao zivota krava,rakija i dobra pichka. I u tim serijama pored obaveznog Bate zivojinovica i Gorice Popovic u tim serijama uglavnom glume vezeri sa akademije koji kad se serija zavrsi jednostavno nestanu.

proizvodnja TV Pink

Komentari

o da, to je to!

++++++++++++++

Zbog takvih kao sto si ti oni i misle da ne znamo padeze. Aj otvori malo gramatiku srpskog jezika, ima tamo dosta stvari koje treba da naucis. Pun mi je kurac vise vas koji ste dosli skoro i odmah ste poceli da koristite ovaj sajt kao ventil za svoj bes. Nije mi jasno po kom osnovu ste shvatili da je neophodno da odmah ispljujete pink kad se registrujete.
-

У потпуности се слажем са Дуке Нукеном.

E Duke,odjebi. To kada sam ja napravio nalog na ovom sajtu nema nikakve veze sa tim sta cu ja ovde da pisem. To sto neke stvari kritikujem radim iz istih onih razloga zbog kog neke druge stvari hvalim. A to su prvenstveno zezanje i sala, a takodje da ljudi koji ovde dolaze(jer mi se sajt objektivno svidja)
Upoznaju moj rad. U svakom slucaju ovde nisam dosao da se uvlacim onima koji imaju neki status "Mudo" i da hvalim sve moguce,dajem pluseve i sta god,vec da ubijem malo vremena,a ti ako se tebi ne svidja neka moja definicija mozes to i drugacije da kazes a ne da me vredjas. Jer onda ti ispadas onaj koji se izdrkava,iskljuje bes, itd.