Prijava
   

Gol visi u vazduhu

Sportski žargon koji koriste fudbalski komentatori kada žele da opišu situaciju u kojoj je jedna od ekipa izrazito nadmoćna i šanse se smenjuju kao na traci, ali postignutog pogotka još uvek nema.

Komentari

totalno ne originalno! - :)

Verovatno si mislio na neoriginalno? :)

Jasno je tebi šta sam ja msilio :)

Misliš mislio, a na msilio? :)

imaš đvoljevu podršku na vuki, jer svaku put kad oćem nešto da te ishejtujem dobijem novu lekciju, ali ne brinem, to samo znači da ne treba da odustajem prerano! :)

Misliš djavoljevu, a ne djvoljevu? :)

Caro, mislim da se ljudi previše uzbudjuju oko tvojih minusa, a naročito oko obrazloženja istih... priznajem da si dobar provokator, ali što se mene tiče, piči sa hejtom koliko god, i sa koliko god naloga, možeš :)

a ne ne, već duže vremena samo sa jednog naloga. Dajem ja i pluseve, i pohvalim, nisam ja baš totalno đubre. Ali sa druge strane, kakav je to definitor koji nema kvalitetnog hejtera, to ide jedno uz drugo!

E pa Caro, u tom slučaju mi je drago da smo se "upoznali" i da ja posle toliko vremena dobih svog ličnog kvalitetnog (što je jako bitno) hejtera.

Ti si u mom slučaju samo broj! :)

Nema veze, tako i treba da bude sa tvoje strane... kao što se i sa moje podrazumeva da moram da volim svog hejtera, drugačije je neprirodno :)

Baš se lepo izdivanište.