Prijava
   

Golman

Golman je klinac koji najlošije igra fudbal pa ga strpaju da brani. Onda se proslavi iz inata i postane Bartez, Čeh ili tako neki. Po difoltu, fali mu neki šraf, ali ih kasnije dobije u kolenu ili kuku. Da bi bio golman, moraš da budeš pogrešno sastavljen.

Borota. Čovek odbrani penal i uhvati loptu. Pri tom mu upadne kačket u gol. On sve zajedno sa loptom udje u gol da uzme kačket, a menadžer dobije srčku.

Komentari

aj mi posalji link sa tim golmanom ili njegovo puno ime i prezime, bas me interesuje. meni je ubedljivo jens leman najveci lik medj' stativama a evo i zasto http://www.youtube.com/watch?v=0xo6LsUuppc
:))) najjaci je hahah

iskreno, + SAMO zbog primera

Minus je sigurno od golmana. Greši, i ja sam bio golman. Kažu dobar.

To sa Borotom nije istina, kao, bilo na utakmici FA kupa Čelzi-Čarlton. U pedantnoj evidenciji i istoriji Čelzija tako nešto bi bilo zabeleženo i ušlo u legendu.
Inače, najblesaviji među golmanima je svakako Rene Higuita, Kolumbija. Pogledaj paradu koju je izveo protiv Engleza.

ja sam 99% posto siguran da sam ovako nesta procitao negde :/ zbog onih 1% neocjenjen

pa zar primer nije scena iz ''kad porastem biću kengur''?

Jeste iz "Kad porastem biću kengur", a pomenuti Borota je, koliko sam ja ćaleta razumeo, poverovao Pižonu (ili nekom drugom Zvezdinom igraču) i spustio mu loptu ispred gola. Ovo kaže Wikipedia :

"He became infamous for his historical mistake while still playing for Partizan. The ball was in his hand when his hat fell behind the goal line. Petar crossed the line with the ball in his hands and cost Partizan victory in this match."

U pitanju je bio Šestić - Borota je čuo zvižduk iz publike, a Šeki mu rekao "Gol-aut". Petar spusti loptu, a Miloš dade gol, Partizan-C. Zvezda, 29.11.1978.

Ja sam golman slazem se i + :)

I Rozerio Seni je legenda. Dao je gomilu golova iz slobodnjaka. A Leman je takodje cuven po pisanju na utakmici: http://www.youtube.com/watch?v=YvGJkFf5bts

Golman moze da bude i mladja sestra, kad 2 brata igraju fudbal na jednom golu...
I to ostavi trajne posledice na istu! :D

BoraBora je u pravu, samo nije u pitanju gol-aut nego faul :>
http://www.youtube.com/watch?v=dNVDeXCCxJU

kakav danak neiskustvu :D +

Definicija je tačna, ali svejedno treba stati između stativa da te napucavaju neiživljeni manijaci koji češkaju mošnice dok tvoji neiživljeni manijaci napucavaju njihovog golmana... I I vise-versa... Eeeee...

Nisu li Borotu zvali majmun? Zbog dužine ruku, ili ovakvih poteza, to je stvar izbora. iksde
+++