Prijava
   

Gospodin Motivacija

Antipropaganda nadahnuća. Njegove britke reči ne bi naterale biljku da vrši fotosintezu. I dok ga Capt. Obvious juri zbog povrede autorskih prava, njegove lepršave fraze suše kičmu ljudima širom sveta. Čovek bi bre oterao i Rasima Ljajića iz zgrade vlade samo ako bi probao da ga motiviše da sedi u njoj.

Naime, ovaj čova je prečesta pojava u amerikanskim (mamu im imperatorsku jebem) filmovima. Često sporedan lik, kom iz bulje seva mudrost, iz ušiju Jenki "ima da vam posrčemo svu naftu i da vas nateramo da nam se zahvalite" stav.

Zašto ne uspeva da motiviše? Pa valjda je suviše kul, ili su se reditelji zapili... Ili kul više nije kul. A ima sve. Svetla su na njemu. Ekstaza je oko njega. Trenutak u radnji filma je savršen... On samo treba da poentira:

"Apolo 13"
:U kontroli misije vlada ekstaza, raketa je uspešno lansirana, sve ide po planu. Svečana muzika, kamera zumira, on stoji ponosan sa rukama na bokovima:
Gospodin Motivacija: Idemo na Mesec, boojs...

"Dan Nezavisnosti"
:Poslednja vazdušna bitka, predsednik drži govor pred poslednjom preživelom eskadrilom:
Gospodin Motivacija: ...Danas mi slavimo Dan Nezavisnosti!

"Alisa u zemlji muda"
:Alisa je pojela kolačić i počela da tripuje, svi su već odavno goli, reditelj je već tri puta izdrko, glavni glumac gladi srećka i prilazi:
Gospodin Motivacija: Sad ćemo... da se jebemo!

Komentari

Мајсторе!
+++

Супер је ово. +++

маму им императорску јебем

Vala da znaš ++

Jebaćemo Alisuuuuuuuuu

Sad ćemo da se jebemo! Hahahahahaha oplakah!

Хвала људи! х)))

Carinik odobrava ovu definiciju.

Hehe ...

његове лепршаве фразе суше кичму људима широм света.

+++

Teletabis za odrasle. +

Зафаљујем добри људи, што вас није мрзело да читате. лололо

mada, da znaš, ako ćemo pravo, sve preko dva reda je teško za čitanje. imaj to na umu :)

Знам ја то врло добро, знаш колико пута ми се десило да обришем дугу дефку јер сматрам да није довољно добра за ту дужину... Из ове сам исто буквално изашао, променио страну. Онда се предомислио, кликно бек и пошаљи и реко аукурац. лоло