Prijava
   

Gotičarka

Postoje dva tipa:

- Pametne:
Možeš od njih da čuješ gomilu zanimljivih stvari o gotici, o poeziji, i imaju verovatno najelegantniji stil oblačenja na svetu.

- Većina:
Kupuju mrežaste čarape i korsete na kilo, žele da budu što drečavije ofarbane, prskaće na Vile Vala i "Kraljicu prokletih", vole svu poeziju u kojoj su ključne reči: krv, žilet, srce, mesečina, mrak. Bez obzira na to da li ima smisla.

Obožavao sam ovo da radim na krstarici:
- I ja pomalo pišem poeziju: "Po mesečini krv će da lije, jer žilet iz tame dolazi...tame tvoga srca!"

- Jao kako je duboko!!!...kao Dis! :)

- Ali ovo baš i nije povezano...

- Nema veze! I treba tako! ovo je nešto NAJLEPŠE ŠTO SAM ČULA IKADA!!!

Komentari

Ajoj care moraću i ja to da isprobam... lud si, svaka čast! ++++++

jel ovaj primer istinit?

+

Provereno:)

al probaj sam da napises stihove, bitno je da miksujes kljucne recki

He he... +
Poznajem šatro "gotičarku"... Šta god sam je pitao jel' sluša ona - nikad čula... A ja to ni ne slušam... Ona je ova druga... :))

+ Ja sam imao običaj da ih zafrkavam pesmama tipa: Dok sneg beli pada, oštri se sekira, u stoletnoj šumi ženo, ću te masakriram. :)

Sad sam naucio kako pokupiti goticarke s' neta! Vuhu!
+++++++++++++++ I svaka ti dala(goticarka)! :)))

Све готичарке која ја познајем или спадају у другу групу у сваком смислу, и гледају ме као да сам с Марса јер сам сушта супротност, или су то девојке које у потпуности проналазим у првој групи, које су по мени нормалне и могу да комуницирам с њима, али не воле да их неко назива готичаркама.

gotičarke su tako HOT................kad ih baciš u furunu:)

samo goticarke iz prve grupe su goticarke, i stvarno ne vole da se previse o njima prica kao o goticarkama, jer je to kao etiketa i tako to... a ove druge.. one samo pokusavaju da budu ove prve na pogresan nacin... verovatno najlepse cure i sto kazes najlepse.. svaka cast za defku... +

Moj stih:
Pass old gothic cemetery
Where mystery metal music plays
Evey second was eternity
While she was walking beside the graves

Sve, ali da neko na +30 nosi haljinetine do poda i korsete (imam par takvih slučajeva u frendovima na fejsu)....volim i ja gotik stil, ali kombinujem s ,,običnim" da ne bih izgledala kao čudo prirode.