Prijava
   

Govoriti kineski

Kaze se za osobu kojoj se upotreba stranih reci toliko uvukla pod kozu da vise nije sposobna da govori obicnim, maternjim jezikom, razumljivim prostoj masi.

A: Milose, tvoj izrazito deficitaran vokabular u kombinaciji sa konstantnim, pogrdnim facijalnim ekspresijama koje prosto zrace inhostilnoscu u kombinaciji sa ogromnim brojem pejorativa i psovki koje upucujes sagovorniku, zaista odaju veoma los utisak populaciji oko tebe.
B: Sta s' rek'o, 'ebo te?
C: 'Oce co'ek da kaze da se manje deres, manje psujes, vise smesis i da se maknes od lektire za prvi razred, posle "Cicibana" procit'o si samo "Guliverova putovanja" i to na preskok.

Komentari

HAHAHA, manje naučnih radova ;)

I svakako manje citanja na engleskom. :))) Salim se, mnogo me nerviraju takvi ljudi, mislim da covek kad god moze treba govoriti svojim jezikom, cilj je da te razumeju, a ne da se pravis pametan.

Wow! Al' sroci ovaj primer, svaka cast!

Zahvaljujem, Kihote. :) Nadam se da je primer dovoljno kompetentan da precizno demonstrira objektivnu sliku ovako pompeznog nacina izrazavanja koje testira kognitivne sposobnosti mnogih osoba, a to nazalost ovakvim tipovima izlagaca savrseno odgovara, jer sto manje populacije razume sta su hteli da kazu, to manje ce isti morati da se bave dodatnim objasnjenjima i na njihovu radost nece dobrineti animizaciji i prosvetljenju ljudskog duha. Ala serem. :)))

Krajnje kompetentan!
A sto se tice izlagaca, razumem ih u potpunosti. Nema nista lepse nego kada odes u neko selo i pravis se ucen. Mozda cak i smuvas neku seosku snajku na taj fazon ;) (FROJD JE SVUDA OKO NAS!)

Sta s' rek'o, 'ebo te?

Победа. +

Rovarite po mojim početcima. odjednom se oseća izuzetno ponosno :)

manek se jebu ti što progovore kineski, ili ti engleski... sve je to samo jedno pomodarstvo... ko frace onomad..