Prijava
   

Grč

Bol koji nas u'vati kad najmanje očekujemo. To je jedna od reakcija mišića kada nisu spremni, jednostavno se grče i je*u kevu!

Trčim na treningu, idem 1 na 1 sa golmanom, naravno napalio se, 'oću da dam gol. Kad u jednom trenutku padam, grč u listu, 'oću da umrem koliko boli, prilazi mi trener i tera me da radim neku jebenu vežbu, još više boli. Trener viče samo tako se leči grč, pomislim: ima da uradim to ma koliko bolelo! Naravno posle vežbe je sve u redu, grč prestao, taman da se vratim na teren, sav srećan, gotovo je, kad ono opet! Prilazi mi trener ponovo, al' ovaj put govori dosta je za tebe za danas.
_____________________
Ležem u krevet, spava mi se ne mogu na oči da gledam, zaspem na 5 minuta, kad ono grč! Toliko boli da počinjen da se derem, keva ulazi u sobu : ''Šta ti je sine moj?!'' Ma pusti me kevo grč! Spava mi se, a i boli me, opet posle kraćeg vremena prestaje, spavam k'o beba sav srećan. Sanjam nešto brutalno dobro, trgnem se i opet jebeni grč! Boli, prestaje, boli, prestaje i tako sve u krug.