Prijava
   

Grčka mitologija

Izraz do nerazumljive mere zapetljanih familijarnih i drugih socijalnih odnosa.

-E brate, keva ti sprema strašnu sarmu.
-Pa dobro, znaš nije mi to keva.
-Nego?
-Maćeha.
-Brate, ja sam mislio da to ima samo u Pepeljuzi.
-Moj ćale se razveo još kad sam ja imao 3 godine, a sa mojom maćehom ima ima još dva sina. Ustvari, imao je tri, ali ovaj jedan je pobegao od kuće kad je imao šesnaest, niko nema pojma gde je, a ova dvojica su u svađi, jer jednom kad je moj ćale hteo da bije moju maćehu jer mu srala što je sve pare dao sinu koga ima sa jednom prostitutkom da plati dečko alimentaciju, jedan je stao na stranu majke, a drugi na ćaletovu stranu i bilo je zajebano, ja hvala Bogu došao pred kraj kad je svađa malo minula,tako mi reče ćale, trebalo je da pokupim neku lovu. Ko zna kako li je tek bilo na vrhuncu.
-A šta je sa tvojom kevom?
- Pa ona se nalazi valjda u haremu kod nekog šeika u Emiratima. Šalje mi kintu redovno, čuva neki čopor dece. A ne sme da se vrati u zemlju jer je htela da izvrši atentat na mog ćaleta kućnim aparatima, na "Sam u kući" foru, pa je juri murija. Al jedino mi više kinte od nje šalje moj stric. On ima sina sa mojom kevom, pa taj polubrat od strica i keve i moj stric, odnosno, u neku ruku i očuh šljakaju zajedno u Švajcarskoj. On me gotivi, baš.
-Jebote, barone, koja grčka mitologija.

Komentari

Stvarno, grčka mitologija preteča današnjih sapunica.

Stvarno, grčka mitologija preteča današnjih sapunica.

Šteta što Grci na neki način nisu mogli to da "ekraniziju" i učine dostupno široj javnosti, tamo preko Rajne i Labe, na dalekom istoku i u logorima Čiroki indijanaca. Mnoge bi žene Maja jecale kad bi videle kako šta Zevs radi Heri iza leđa :)

Kod grka je bar bilo pornjave bez cenzure!
A za defku plus.