Prijava
   

Grčki dinar je kockast

Izreka nastala među našim turistima koji tradicionalno već desetine godina letuju na Grčkom Primorju, i koji su mnogo puta iskusili Grčko gostoprimstvo i profesionalnost ugostitelja. Naime, iz godine u godinu su girosi sve skuplji, a količina mesa u istim sve manja. Do pre neku godinu su kazne za saobraćajne prekršaje iznosile nešto oko 100€, dok su sada astronomske(npr.ne možeš u Srbiju dok ne platiš).
Sve u svemu, pročitali su nas kao Bukvar, i koriste priliku da nam uzmu svaki jebeni Euro, pa makar to bilo na plaži za NES kafu u kojoj ima 1cm kafe i 12cm pene.

2007 god je u npr. Paraliji giros pita koštao 1,80€, dok je porcija, ako sedneš, koštala 5€. Bio sam gladan, ali me je mrzelo da sednem (glupi Srbin, hoće "za poneti"). Lik mi upakuje debilsku porciju u neki Aluminijumski tanjirić i traži 5€. Kada sam ga pitao za tortilju, on meni "Jos jedna evro". Ja šta ću, da mu jebem majku onako gladan, isprsim se za još 1€. Eto, pa ti vidi. Ma zabole me što nas zovu PARADAJZ TURISTI, sledeće godine ću i paradajz da ponesem na more, njihov dinar je kockast, jebem ih drčne.

Komentari

au brate, nije valjda tolko crno? ja bas mislio da ovog leta letujem tamo...

Ma ok je, nego su malo škrti:)))

Δεν ειναι ακριβοσ, δεν ειναι τοσο μαυρο.
Πρεπει να ερθετε στη Ελαδα να δειτε
ove sezone sve jeftinije 50%.

Juhu! znaci ipak grcka! xD