Prijava
   

Grejačice muda

Najgora vrsta devojke. Dno dna. Šljam. Više poštenja imaju radnice Plavog mosta, Picinog parka i pevačice sa Granda, nazovi estradne umetnice (moš' misliti kak'e su onda grajačice).
To je ona riba koja će ti se guziti i mešati celo veče u provodu. Pašće tu i neko krljanje, ali će već kod pluća (sisa, prim. aut.) da ti strgne ruku sa sebe. U nekom momentu, možda ćeš i uspeti da je uhvatš za sis (jednina od sise), ali tu već kreće teško odbijanje i po koji mrki pogled, ali ne i stavljanje do znanja da neće ništa od tebe. Klasično grejanje muda!
Balavićeš za njom još neko vreme, masturbirati na nju. Zvaćeš je često, slaćeš poruke, a dobićeš tek po koji odgovor, čisto da ti ne bi ohladila muda, jer iskusne su one.

Kokinho: Au, ćale, slao sam Mici sinoć poruku tipa perverznu. Jebaću je uskoro, garant.
Ćkoms: Ti rekla da dođeš kod nje ili ona kod tebe? Napisala gde, kad, kako...? Pomenula seks u bilo kojoj varijanti, obliku?
Kokinho: Ne, ali...
Ćkoms: Batali ti to, druže, ona je samo grejačica muda...

Komentari

++++++++++++ Neki, neiskusni ih zovu i FINE RIBE, kur... fine!!!++++++++++++++++

Te su najgore :) Ona Lena iz Prvog glasa Srbije je takva, garant. Sve fina, slatka, nezna, simpaticna, smejulji se... To su sve simptomi grejacice muda :)

Iako si se raspisao, nekako mi je defka nedovršena, sa par nepotrebnih upadica (pominjanje Pantele, poslednja rečenica u primeru... briši to).

Ne slažem se sa poentom defke. Takve, ko je pametan, odmah iskulira, pa će ga same zvati, a ovde si njih predstavio kao da su pametne.

A ne slažem se ni za Lenu. Volim da mislim da je spolja fina, a muda, ne da greje, nego ih i uništi. Eto :)

Kakva BRE Lena, o čemu vi pričate!?!?!?!??!?!????!?!?!?

Hvala na savetima. Premda, k'o sto se moze zakljuciti, nisam neki pisac defki. Slazem se da je nedofrsena, ali me u principu i mrzi vise da pisem, pa cu i zavrsiti tek sa nekim prosecnim skorom. :( Ali, bitna je poenta teksta i mislim da ce vecina shvatiti sta je po sredi ;)
Lena, ona iz zirija, pored Vlade i onog bradatog lika.
P. S. Sto bi moj drug rekao, Lena je ili previse fina ili je ona drolja najgora sto bi da lize rektum i tako to :)

Od tih finih, kurve ne mogu da dođu na red! Bravo ti ga bate! +

ja sam zavrsio kod takve kuci,ocekivao da se stogod desi..uhvatio je za dupe lagano a ona je lagano moju ruku sklonila sa istog...to su muke,muda pregrejana! +

Hahahaha, pregrejana! :) Ovo su neki novi momenti :)

Pregrejana muda.....moraćeš ih 'laditi u lavoru 'ladne vode.

ne,samo sam se izsamozadovoljavao kad sam dosao kuci...

Hahahahahahaha... Dobra, stara Desanka. Ona nikad nece izneveriti...