Prijava
   

grudi devojačke

Grudi devojačke su najlepši i najudobniji jastuk. Ko nije utonuo i pridremao na devojačkim (uopšte na ženskim) grudima,naročito posle dobrog seksa, nije osetio jedan od najlepših užitaka.

Ovo svakako ne misle "topla braća".Njima se najviše sviđaju guzovi,prvenstvano muški.

Komentari

+
samo lepse bi zvucalo da si zanemio reci
"Grudi devojacke"

Podržavam predlog druga Sosa

e pa samo da ste nam vi kuvajlija zaspali na mnogo sisa,svršavali na mnogo faca,pojebali pola svoje ulice i uvatili za dupe sve svoje profesorke.Aman!

Gvozdenovicu, ti izgleda nisi svestan koliko se danasnja omladina satire o sexa! Kolega Gvozdenovicu, imate li vi zivot? Izadjite malo na ulicu...brucos si, pih sta sam ja radio kad sam bio brucos....:)

Ljudi, kuvajlija ima 65 godina... malo poštovanja...

Upravo zato sam reagovao mada sam se dugo suzdržavao. Nerviraju me te *ja sam jebač najveći* definicije.Pogotovu s obzirom na gospodinove godine.

U 65 godine života 23725 je dana.Pola od toga su noći,a sva moja "iskustva" proistekla su samo iz snova u tim noćima.
A dvoje dece i unučići,plod su moga "rada" Desankom Šakić.
Devojka,žena,partnerka,profesorka,komšinica,kod onoga ko ih tako tretira, samo su poligon za istresanje sopstvenih frustracija,proisteklih iz ko zna kavih razloga.Ili dokazivanja svojih tzv.macho egzibicija.
U stvarnom kontaktu sa ženom niti znaju,niti mogu pružiti užitak u kojem će oboje i učestvovati i uživati.

Barakuda,same godine nisu razlog za neko posebno poštovanje.Ima na ovom sajt mnogo mladih autora koji su zaslužili svako poštovanje.

Međutim,svaki stav,svakog pojedinca proizlazi prvenstveno iz kućnog odgoja. Kultura se nažalost ne može kupiti u super marketima.

U jednu granicu problema smo udarili.Kuvajlija s mladalačkim žarom šalje neke svoje priče, ponekad ishitrene i neuspešne, a Gvozdenović sa istim takvim žarom brani svoja uverenja,a nedaleko prolaze uspešno i ,po meni nekad i veće gluposti, promašaji i primitivizam. Veština kompromisa svima nedostaje, ne samo ovde pomenutim-niti vas smatram ekstremima.Ne bih želeo da zvučim pretenciozno, ali borba za kompromis često donosi veće rezultate nego borba za principe.

Gvozdenovic pre 6 sati:
e pa samo da ste nam vi kuvajlija zaspali na mnogo sisa,svršavali na mnogo faca,pojebali pola svoje ulice i uvatili za dupe sve svoje profesorke.Aman!

Gvozdenovic pre 2 sata:
Upravo zato sam reagovao mada sam se dugo suzdržavao. Nerviraju me te *ja sam jebač najveći* definicije.Pogotovu s obzirom na gospodinove godine.

Gde sam to i u kojoj definiciji napisao da sam svršavao po facama,da sam pojebao pola ulice,da sam vatao profesorke za dupence,po čemu sam to jebač nad jebačima.

Pročitajte profesorkono dupence i komentare. Samo sam definisao mladenačka maštanja,a ako pažljivo pročitate komentare nećete izvući zaključak da su to bile moje aktivnosti.Odgovorio sam da se kavaliri ne hvale,ali kao odgovor na predhodne komentare dvojice autora,jednog je interesovalo ...uostalom videćete.Ali ja nisam i z l a z i o niti je profesorka izlazila zamnom.

Mene su banovali zbog zumba,zumba i KAP definicija.Ako pažljivo pratite brisane definicije u groblju primetićete da neki autori umesto teksta definicije stave tačku (.),tri tačke (...) brojeve (1) i to prolazi bez ikakvih problema,ne banuju ih.
Treba samo pregeledati groblje definivija od 3.12.2008 godine,od kada sam ja debanovan.Tada su počala brisanja sa tačkama.Zar to nije čista provokacija.

Ovde se ulaže mnogo truda da me se isprovocira na razno razne načine,ne bih li izazvao ponovno banovanje ili samoinicijativno odjavljivanje sa sajta.

Da napišem i ja kao uostalom i drugi autori,nekad manje ili više glupe definicije.Ili ih sam obrišem ili obrišu moderatori.

Ali ništa bitno što bi izazivalo hajku i okupljanja večine da me se otera sa sajta.