Prijava
   

Grupa 69

Jedna od parapsiholoskih grupa koja deluje na nasim prostorima, koja je bila aktivna u vreme bombardovanja 1999. Jedan od clanova je i Spasoje Vlajic koji je jos i numerolog tvorac kompjuterskog programa kojim je izracunao da ce Slobodan Milosevic da bude predsednik jos dok je imenovani bio bankar.Detaljnije je opisano u knjizi "Prvi svetski parapsiholoski rat".
Spasoje Vlajić, tvorac pseudonaučne "svetlosne formule", iste te 1991. godine je u "Trećem oku" demonstrirao moći svoje teorije pomoću koje je, kako kaže, "moguće predvideti šta će se desiti bilo gde na Zemljinoj kugli". Vlajić je u ovom "naučnom proročanstvu" pretvarao reči u boje i iz njih prorekao sledeće: "...Doći će do izvesnog zbližavanja na relaciji Bulatović - Kučan - Milošević, i laganog kretanja ka konfederalnom uređenju Jugoslavije. Kod Hrvata se može očekivati zaokret ka - federalnom i jugoslovenstvu?! Zvuči neverovatno, ali tako govore proračuni.
Pitanje Knina danas je jasno jedino u proračunima 'svetlosne formule'. U tom području vladaju ljudi sa plavim i zelenim tonovima. Knin zbog toga ne može biti osvojen, a vrhovništvo Hrvatske će to kad-tad shvatiti i izlaz potražiti u dijalogu. Tada može doći do rešenja i smirivanja situacije."

Interesantan je i naziv te grupe..."69"!
Sta li su oni radili na sastancima?

Komentari

Sta su radili? Presipali iz supljeg u prazno. +