Prijava
   

Grupni seks

Multi-prenos pornografskog sadržaja, praćenje 2 ili više pornića istovrmeno. U trenucima smora i razrade jednog filma brzo se prelazi na drugu uveliko devijantnu jebačinu posoljenu čergom crnaca i plavušom kaubojkom.

Sinoć sam imao grupnjak, čas na Košavi čas na B92...

Komentari

jebačina posoljena čergom crnaca i plavušom kaubojkom

Aaaaaaaaaaa LOLOLOLO

hahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, posoljenu hahahahah

+E aj sad meni da objasni neko posto sam nov.Zasto se ne biraju vise definicije dana nego se kopaju neke od pre god dana i stavljaju na naslovnu?

Zasto se ne biraju vise definicije dana nego se kopaju neke od pre god dana i stavljaju na naslovnu?

Zato što je gazda sajta rešio da je taj sistem bio govno! Nije mogao više da dozvoli da se vrše malverzacije na njegovom sajtu a da on nema kontrolu...ukratko...

Hahahahahahaha.... sPlu....

Pa nije ni ovo resenje.Zadnja tri dana procitao sam bar 10 vrhunskih definicija ukljucujuci i tvoju.I na kraju imace najvise 50 pluseva jbg.Fala na objasnjenju. . .

Nema na čemu, jaka stvar... evo moram i da komtenarišem ne bi li isprosio još koji plus a hteo sam da budem kul. Cara, pravac pijaca...

to ja radim na netu...otvorim po dva, tri, nekad i 5 pornjave...:)))

Ima sad neki sajt na kom moš da pustiš 2 ili čak 4 videa u isto vreme, tako da ne mogu da te sjebu reklame ili nečija mala sisa :)

a na dajl apu sam se jebo sa onim slikama ko kreten, dok otvori, pa dok uveca, pa taman se razdrkaš a već si se navikao na novu fotku...a kita traži još... :)))