Prijava
   

guns n roses

sigurno sa njihovim raspadom raspao se i hard rok.Gnr su za razliku od mnogih rok bendova osemdesetih posedovali onu zustrinu i energiju koju su imali Deep purple i Led Zeppelin.Axl Rose sa svojim zestoko visokim vokalima i Slash sa svojim izvanrednim solazama na gitari su predstavljali udarni rok tandem tih godina.Nesumnjivo najpopularniji(sazluzeno)rok bend devedesetih je prevelika lova veoma brzo dovela do kraja.Nakon mnogo godina Axl je ponovo aktivirao Gnr i dugoocekivani album Chinese democracy bi konacno trebao da se pojavi krajem 2008 godine(32 pesme).Mnogi osporavaju ovaj Axlov potez sa novim Gunsima ali je sigurno da covek kakav god da je ego manijak zna znanje i da ce album zasigurno biti dobar.Svejedno,GNR su bili i ostace jedan od najvecih rok bendova ikada!Welcome to the jungle,You could be mine,dont cry,sweet chil of mine,double talking jive i jos mnogo hitova je u vlasnistvu ovog cudnog ali veoma opasnog benda!!!

Komentari

Jebale ih pare da ih jebale. Axl je i kriv što su se raspali... a njega i ne podnosim počevši od kenjkavog vokala do marame na glavi, rado bih da je bilo obrnuto: tj. da je Slash sastavio nove Gunse. No to mu je što mu je...

pa sada,slash je relativno i sastavio kao nove gunse(velvet revolvers)ali kao i sama sto vidis ipak bez axl-a to nije to!sigurno je da nijedan od njih nikada nece moci da ponovi ono sto su bili Gunsi i to samo sto su svi veliki ego manijaci.Kao sto kazes...jebale ih pare!!!!

dobro, ali ko kaze da se hard rock raspao?
Imas jos mega bendova koji imaju turneje!
a ako mislis na popularnost medju rajom: mozda nas je malo ali tesko cemo se pokolebati dokle god ovi kreteni na mtv-u prave pesme od 3-4 akorda :)

Jel neko slušao Chinese democrasy?

Imaju odlicne rifove, ali ne podnosim Axelov odvratni glas.

jesam li ja jedini fan starog sastava GNR kome se svidela chinese democracy?

nisi jedini,ja sam uopste veliki fan gnr ali Axl je uradio dobar posao sa chinese democracy.Mislim da je album fenomenalan,drugaciji je ali je odlican.E sada mnogi to osporavaju jer zele da vide staru ekipu ali realno mislim da je axl nadmasio sve Slashove radove nakon gunsa

Axelov glas je unikatan... Pesme su savrsene, nastapi nezaboravne, nivni stil oblacenja, ponasanja itd meni se dopada. A verovali ili ne, ako mene pitate Axelov glas sada je bolji nego sto je bio u pocetkom devedesetih. Ja zalim sto nisam rodjena u njihovo vreme ali sad jos imam sansu da vidim i cujem uzivo nove Gunse. Slash je bio odlican, ali ne mislim da je taj trebao da zadrzi Gunse. Ipak najbolje bi bilo da su Axl i Slash zajedno. U tome cemo se svi sloziti, zar ne? :)