Prijava
   

Guru Šminker sa You Tuba

Uglavnom neka srednjoškolka sa previše zauzetim roditeljima i previše novca i slobodnog vremena. A rešena da celom svetu pokaže kako je lepa i pametna, tražeći i dobijajući salve komentara o tome kako je lepa i pametna na svaki video koji izbaci.
Sve se svodi na to da ti ona 15 minuta objašnjava (izuzetno iritantnim glasom) i pokazuje (sa neskrivenim trijumfom u očima) šta je sve kupila u Hot Topic-u, Forever 21 i drugim in radnjama u Americi, reklamira MAC kozmetiku, od koje samo četkica za šminku košta i do 50 dolara, za ostalo neću ni da pričam, i neku jebenu bižiteriju koja liči na ono što mi kupujemo na buvljaku ali je zato baš slatka (Čudo jedno šta sve dolar može da zašećeri)...
I naravno, demonstriraju lično i personalno pravilan način šminkanja, koji mora biti rađen samo MAC 217, 239, 196 bla, bla, bla četkicom, iz pomoć samo MAC proizvoda ili Chanel, Dior, Shiseido i ostale sky high skupotne branše.
Pri tome sve do jedne mudro ćute da dobijaju svu šminku i ostale stvari na poklon, da bi je reklamirale u svom videu.
Neke su napravile toliko unosan biznis da su pokrenule sopstvene linije kozmetike (koje, opet, besomučno reklamiraju) i obezbedile se za ceo život. Neke devojčice nikada ne shvate da je život više od njihovih malih nesesera za šminku.
Ko umije, njemu dvije rođaci! Ovce su za šišanje!

MichellePhan
juicystar07
allthatglitters21
bubzbeautu
panacea81
DulceCandy87
Živeo kapitalizam!!! Živelo konzumerstvo!!! HEIL, HEIL, HEIL!!!

Komentari

Idem na youtube da ih hejtujem zljvuse jedne!+

Одакле ти ово?? Гледаш зиљавуше по Јутјубу, хахахахааа :D

ajde daj neki link
+

Evo stavljam video. Naletela sam sličajno, i onda sam samo tražila gurue, i rekoh sebi: ''Opa, ovo je za uzbunu!''

Немој да бринеш за америчке зиљавуше. По мојој процени твог интелекта, има много важнијих и бесмисленијих ствари по којима можеш да просипаш хејт.

Иначе Hot topic нису бутици за зиљавуше већ бутици који продају goth и сличне стварчице.

Nije u redu, zato što sam u komentarima primetila devojčice koje same kažu da imaju 12-13 godina, i traže da im kažu gde su to nabavile jer hoće da kupe!!!
To su deca, one im skraćuju detinjstvo, i ubeđuju ih da će ih dečaci jedino voleti ako su nafrakane MAC šminkom i ako imaju sobu u kući samo za cipele!!! A pošto su sve lepe (dobro, većina) to im i prolazi. Devojčice hoće da budu one!
Nije hejt, nego zdrav razum! Kretenke upropašćavaju decu! Vašar Taštine gostuje na You Tubu!

Ma samo sam odokativno dala neke marke koje sam čula da pominju, a među njima je i ta. Izgleda da će da mejnstrimuju goth. (Bože, ima li te?!)

Размисли мало на тему, схватићеш брзо да не упропашћавају оне децу, ту су само да их погурају мало. Ту што пише те коментаре ћеш видети за коју годину на шалтеру, не брини.

Мени је важно да клинке никад неће направити фазон од Thievery Corp-a или St. Germaine-a. Има разлог за све

Znam da sam malo preterala u prošlom komentaru, ali u afektu sam trenutno. Ovoj Dulce, mlađa sestra koja ima po meni 10 godina i sama izbacuje videe u kojima uči, ''bem li ga koga može da uči desetogodišnje dete da se šminka, valjda vršnjakinje kako da senče oči da bi stvorile dubinu. I nije jedina.
Ja sa deset godina nisam znala šta je maskara.

Ја са десет година нисам знао шта је спектрални радијант електромагнетне радијације!

Ma'at jel' ovo to o čemu si pisala?
http://www.southparkstudios.com/episodes/103894
(molim te da pogledaš epizodu do kraja) - fantastični su... :))

Okačila sam video Michele Phan, koliko ona ima uopšte godina?!?
*, žao mi je što se nisam setila da definišem ovo, a nameravala sam:(

Ups, + umesto *....:):):)

Кад сам ја био мала девојчица, знало се!