Prijava
   

Gutanje "onog-čemu-se-zna-ime"

Ne, nisam čitao mrtvog Harisa Potera i m’rš u pizdu materinu!

Elem, iskoristio bih ovu priliku - ali i činjenicu da je Vukajlija jedan pretežno muški sajt – da se dotaknem ovog škakljivog ali za period postseksualne revolucije više nego krucijalnog tabua.

U čemu je, ustvari, štos sa jebenim gutanjem? Nama muškarcima, realno, nikako nije dovoljno to što zbog nas danas žene maltene gole šetaju po ulici, primaju u gotovo sve rupe koje imaju u opticaju i konstantno se odriču svog sopstvenog zadovoljstva zarad našeg ( da se ne lažemo, bre ). Čak su svarile i ideju spavanja u rč kao jedan od vidova kontracepcije - iako ih isti NAJVEROVATNIJE boli – ne bi li nam se eventualno još dodatno dodvorile, ali mi smo i dalje jebeno nezasiti.

I evo, već nas čujem kako se iz sveg glasa deremo o nekakvom poštovanju...Kakvom kurac poštovanju, bre?! Šta - ako zguta moje ponosno, cenjeno, plodno i u svakom slučaju OGAVNO seme, pokazaće da me poštuje?! Pa, to je ne sprečava da jednog lepog sunčanog utorka ( ili srede - gotivim srede ) ode i zguta nečije TUĐE ponosno, cenjeno, plodno i u svakom slučaju ogavno seme! U čemu je onda, ponavljam, stvar? Odgovor se nameće sam po sebi - ŽENE. Zapravo, od onog istorijskog trenutka kada im je – siroticama – priznata polna jednakost i omogućeno pravo da glasaju ( za nekog muškarca, naravno ), žene su te koje se jebeno pitaju za SVE. Ta čudovišna tvrdnja leži u zastrašujućoj ali i nepobitnoj činjenici da iako danas svetom vladaju muškarci, ŽENE SU TE KOJE VLADAJU MUŠKARCIMA a to je, priznaćete, istina koju ni Den Braun ne bi mogao da isere.

Ta vladavina počinje još od malih nogu preko majki, baba, tetaka, strina, učiteljica i profesorki klavira a kako muški subjekt stari i sazreva u sistem se uvode i oni teži oblici vlasti: simpatije, prve ljubavi ( držanje za ruke i taj rad ), peting-devojke (obogaćen program ), skidačice mraka ( mnogo zajebane drolje ), veze i vezice i, kao šlag na tortu, SUPRUGE, taj najteži od svih autonomno-letalnih oblika.

Ne gutaju one nama, ljudi, već SEBI. Što pre to budemo shvatili lepše ćemo živeti. A ni onanisanje nije loša opcija. Samo treba češće menjati ruke. Pozdrav.

Eto, moja draga ne guta pa je ja opet slušam. Mojne me izdate.

Komentari

Препознах те код клавира... :-)
Каква је ово исповес', бреј?
Што се мене тиче, само нек гутају, а за владањаме за столи бојко... :-Д

Dobra je, ali si mi nekako u nervoznom stilu napisao.

ne, neću ništa da kažem, samo plus :)

ali si mi nekako u nervoznom stilu napisao

Iskreno, u pravu si. Nema veze sa gornjom tematikom, normalno, al' sam nešto ispizdeo sinoć pa sam jutros ustao na krivu nogu. Blejala mi ova ideju na kompu pa sam se iscim'o na silu da je završim. Jebiga...

Ал си бацио хејт профе ал је добра +++ професорски

Ал си бацио хејт профе

Ne, nije hejt, čoveče. Živa istina, jebote. Mi muškarci celo vreme mislimo da se mi nešto pitamo a, ustvari, ne kapiramo da je to zapravo igra koju su ONE smislile jer znaju da smo nagonima vođena stoka! Pravda za nas! :)))

Pravda za nas! :)))

Такое, правда за нас :Д

Čovek, ovu si defku zarsr'o samo tako. Umeš ti mnogo bolje da pišeš. Ovo kao da si napisao samo da bi odradio neku kvotu. Minus, jbg.

11 minusa...Žene, el kapirate da VI vladate, eeeeej???!!!

Čovek, ovu si defku zarsr'o samo tako.

Znam. Mogu i ja jednu, Zyc...

11 minusa...Žene, el kapirate da VI vladate, eeeeej???!!!

Robovi su dali minus i po koja žena jer je autor muškog pola.

Robovi su dali minus

AHahahaha:))) Istina boli, jebiga. Džast kip fajting...