Prijava
   

Gutati prašinu

Konstantno gledati u leđa protivniku, uz velike poteškoće da se uopšte drži korak. Gorak utisak u ustima pritom se podrazumeva, ne zbog prašine, koja je tu isključivo figurativno, već zato što se stalno u tim situacijama ima utisak da je poduvan tukidid. Biti, ne obavezno na začelju, ali uvek iza onoga kojeg se kaniš sustići. Jednom rečju, biti gubitnik.

- Izađi iz igre, Mare. Ne vredi, definitivno nisi za fudbal.
- Pa što sad da izađem, dajem sve od sebe?!?
- Sve od sebe?!? Jebote, nagutao si se prašine jureći ovog nemača pojma, kao da si ranjeni bacač kladiva, a ovaj Usein Bolt. Izlazi napolje i idi nam sipaj vodu!

Komentari

Ovako dobro odrađen izraz zaslužuje samo *

Džoni, sleng uvek prvi poguraš. Fala!

Pa kada je ovako odrađen zaslužuje.

Дао сам први плус! Да се упишем! :Д

Fala, Dejs. Za tebe otprilike isto važi :)

I srećno na kupu!

Биће весело на купу... Видећемо... Не знам како ћу да се понашам кад имам пуно времена и притисак испред себе... Све моје дефке настају у даху... Кажем видећемо!

Da, nikad se ne zna. Posebno umeće je u pitanju. Meni se samo jednom potrefilo tokom prošlog kupa (a imao sam maksimalan broj duela, jelte, da se pohvalim), da napišem definiciju na sebi svojstven način. Sve drugo su bili nindža vragolije da je uopšte sklepam.

Видећемо, ви имате искуство, ми имамо младост и енергију :Д

Ми смо спремни, ви видите
http://images.paraorkut.com/img/wallpapers/1024x768/f/funny_chicken_at_war-7515.jpg

Jebo ti sebe, ja tražim po' sata, nema i nema, i ispišem sve fino, linkujem, i reko' da provjerim još jednom, kad.. Čudna li čuda :D
Pljus!

He he, to se meni juče desilo. Napisao sam defku kojom sam baš bio zadovoljan, objavim, proverim još jednom, kad ono... šit :)

Neka, ova je savršenstvo, bolje nego da sam našla neku iz 2007. tipa "Gutati prašinu - Biti drugi." :D