Prijava
   

Gvantanamo

..ili Gitmo. Odemokratizujuća ustanova koja se bavi zaštitom ljudskih prava - na slobodu, dostojanstvo, slobodu religioznog opredeljenja, osnovnu vodu i hranu tako što odredjenim ljudima uskraćuje slobodu, dostojanstvo, slobodu religioznog opredeljenja, osnovnu vodu i hranu. Najnovije čedo države koja nam je dala politiku jebanja zarad nevinosti i bombardovanja zarad mira.

Zatvorenike teraju da uriniraju po sebi, nasilno ih obnažuju i teraju da sexualno opšte jedni sa drugima, namerno im uskraćuju san puštanjem glasne muzike (i od svega Britni Spirs - mislim stvarno!) i menjanjem osvetljenja kako bi ih doveli u stanje kada su "pogodni za ispitivanje", vredjaju ih na religioznim osnovama, muče ih savremenim metodama (Waterboarding - okrenu te naopačke, stave ti krpu preko lica i sipaju vodu - imaš osećaj da se daviš, ali ne možeš da se udaviš), ali ih muče i starim oprobanim metodama - tuča, mučenje slomljenim staklom, bodljikavom žicom i upaljenim cigarama.

USA! USA! USA! USA!

Komentari

A to se sve radi likovima koji bi razneli 200 ljudi u vazduh,zato što *vredjaju Alaha*. Gvantanamo je potpuno normalna ustanova i ja nemam ništa protiv njega.Tako i treba da se ponašaju jaki prema svojim neprijateljima.

Dobro, nusmi, ali se ne slažemo . . džabe ovde sad da se raspravljamo, imamo ugovoreno post-ragbi pivo, pa ćemo onda :D

ne bi da se mesam i stavljam na stranu ali gde su mokre novine u definiciji?

To je u definiciji za našu policiju :D

Mozes da zameris Amerima licimurje, ali ne i specijalni zatvor. Treba da smo sretni sto Amer nije pricvrlji mene i tebe nego tamo nekog Arapa. Nesumljivo mu i mi mislimo isto sto i Arap, samo nismo stigli na red.

какви бре терористи немој да си смешан.Амери су криви што им народ гине,јер гурају нос где му није место...+

Minus ovde, majstore