Prijava
   

Hobotnica

Jedno zaposleno lice po standardima modernog srpskog poslodavca mora da obavlja bar osam različitih poslova (za jednu platu), otud naziv 'Hobotnica' za zaposlene koji zadovoljavaju ovaj strogi ali pravedni kriterijum.

Realni oglas jedne naše poznate IT kompanije:

Potreban jedan izvršilac za mesto IT managera.
Kandidat mora da poznaje administraciju Linux i Windows operativnih sistema, da zna da programira u ASPx, PHP i JAVA jezicima, poznavanje C# je plus, radno mesto podrazumeva održavanje SQL servera tako da je poznavanje T-SQL-a i MySQL-a obavezno uz iskustvo u čitanju ER-šema i projektovanju baza podataka i softverskih klasa (UML).
Iskustvo u održavanju LAN mreže sa CISCO ruterima je neophodno.
Kandidat mora da poseduje minimum tri godine iskustva na rukovodećem mestu, kao i iskustvo u radu sa klijentima i davanju tehničke podrške.

Obaveze će uključivati i održavanje kompanijskog websajta, tako da bi kandidat trebalo da poznaje rad u DreamWeaveru i PhotoShopu, CorelDraw je plus.

Obavezna je vozačka dozvola B kategorije i važeći pasoš.

Komentari

taj IT manager je izgleda manager sam sebi

a da oni ukrste hobotnicu i stonogu :) +

Mislite da je ovo zajebancija?Pogledajte malo oglase!++++++++

Cenim da će ovo na naslov!

Ocenio nekad. Plus bio sigurno

jos ako moze da se dobro izblajvi,a i da skuva rucak

hahah bolje da je pisalo c kategorije +

Ako se prijavi žensko brišu oglas za sekretaricu na dve A4 strane.
Pani mi na grudi.
Inače kada ispuniš sve te zahteve. Oni primen ekoga duplo malađeg za 200 evra manje.

Sigurno! Ima samo jedan problem. Ne javi se niko na takav oglas,ili ovi što se jave, ne ispunjavaju baš poslednju stavku zahteva i ništa od posla. I onda kažu Srbi lenji,neće da rade. E,ako taj što sastavlja ove oglase zna da se još uvek Zemlja vrti oko Sunca, onda sam ja Marsovac! Treba zakonom zabraniti ovakve oglase...Inače plusčina za definiciju