Prijava
   

Hocete kafu?

To se kaze u situacijama, kad neko kenja u picku materinu, a to vam se toliko penje na kurac, da vise ne mozete da izdrzite.

Bioskop, gledate film koji ste cekali zadnja dva meseca da dodje u bioskop, ali ne lezi vraze, dosle dve budale iza vas, valjda znaju onog debelog sto cepa karte, pa ih pustio da ubiju vece, posto i ovako nista pametnije ne bi radili...
Majmun 1: joj da si video sinoc komsinicu Ljubicu, obukla farmerke, pa se utegla, joj kakvo dupe ima, a ja gledam ko ovca, jos se tu okrenula nesto, i ja pocnem da se smejem, i ona isto pocela da se smeska, ovo ono...
Majmun 2: ajde nemoj da seres, pa nisam ja sisao veslo i grickao camac da me tako farbas, ispalila onog nabildovanog Ziku iz cetrnajstice, sad se na tebe primila. Magarce jedan!
Majmun 1: ma ozbiljno bre, boli me kurac, ne moras da verujes, ali videces za koji dan, samo polako. Gospoda se ne hvale!!
Ja: MOMCI, HOCETE KAFU MOZDA???

Komentari

si to reko ili samo pomislio?

rekao, ali moram ti priznati, da sam ideju pokupio, jednom kad sam bio u pozoristu jos sa skolom, i tako nas dvojica mrsili muda, i neki lik ispred nas popizdi, okrece se "momak, hoces zvaku mozda??" znas kad sam ucutao u momentu :)

to cenim, iskrenost... hvala na odgovoru, sad imas + od mene...

to mi je jedna pd prednosti u zivotu, sto uvek kazem sve sto mislim,pa i svoje blamove... jbg, moji su, sta ces sad :) ali zato volim i druge da podprcavam, kolko god mogu :) :)

i ja isto tako...ali ljudi vole salu na tudj racun, na svoj manje, jebi ga...tako stvoris neprijatelje...:))

haha, to se ceni :) jbg, meni ni najmanje ne smeta na moj racun, koliko put sam "zajebavao sebe" sa drustvom, ali kad je neko drugi na redu, onda nemam milosti...ali u pravu si, onda im nije milo...(ne Djukanovic) ... ali jbg... sta ces.. :)