Prijava
   

Holivudska humanost

Nadaleko poznat pojam. Svi ljudi u svetu znaju da su holivudske zvezde veoma humane i celom dušom dele bol i glad dece Haitija, Etiopije i ostalih koji nemaju šta da jedu, a kamoli TV, internet ili bilo šta što bi im omogućilo da čuju pesmicu koje su im trendi čike i tete iz svetskog šou biza otpevušile u znak podrške i dobre volje.

Dakle, Holivud je otvorio oči svetu i skrenuo pažnju na veliku žalost obojenih mališana i njihovih roditelja. ONI SU GLADNI! ONI NEMAJU ŠTA DA JEDU! Pomozite pozivom na broj 8364875629365937560, ugledajte se na vaše idole koji su im prvi i bezuslovno pomogli:
Snimljena je nova verzija pesme We Are The World, koju je pre 25 godina sa svojim dragim kolegama otpevao i Majkl Džekson. Nova verzija nam para srca, svi kliču i viču: We are the world! We are the world!

Mačkica Nikole pravi orgazmične face pokušavajući da izgleda saosećajno dok steže svoje slušalice i vrišti svoj deo pesmice We are the world.
U pozadini se prikazuje slika gladnog deteta koje plače, a zatim staraca koji rintaju do raspadnuća, dok Dzenet Dzekson peva o teškom radu i nesreći gore navedenih.
Mladjana Majli Sajrus vri od uzbudjenja što je dobila da otpeva stroficu u tom velikom projektu, za njom uzdiše Erike Iglesijas, praćen slikom nesrecne dece koja pevaju We are the world! We are the world! I šetaju u grupici gledajući u kameru.
"Žestoka" Pink peva svoj deo gotovo kao da i sama preživljava neku od gore navedenih strahota, a onda se javlja i prastari snimak Majkla Dzeksona kako peva istu pesmu. Tu je i Ferdzi, sva usplamtela od želje da što bolje otpeva, i jos nekoliko malo nadrogiranih likova koji su pozvani da učine dobro delo.

Pri kraju, na samom vrhuncu, oni svi zajedno, uvijeni u svoje fensi krpice u zabarikadirani sunčanim naočarima, ponovo kliču: We are the world! We are the world! Vi zaslužujete bolje, ne smete patiti! Poslušaju po koji snimak dece koja im poručuju:"Hvala na podršci. Volimo vas, tetka Nikol, čika Enrike i ostali. Hvala na podršci."

Holivudski trendseteri dirnuti puste po koju suzicu, trijumfalno mašu ulazeći u svoje limuzine i odvoze se u fensi gajbe sa 30 soba i 16 kupatila.

Komentari

extra!! ++++++

bas njih boli levo plucno krilo za Haiti i za sve ostale X(

Niko njih ne krivi sto zive u gajbama sa tries' soba - 'posteno' zaradili... Ali br'te daj koje milionce i moz' ti bidne mirna savest. Ali od cega onda kupovati kokain, kurve i henesi?

Ma ne krivim ja njih, njima svaka čas'. K'o da ja ne bih volela da imam toliko soba, pa da u svima istovremeno spavam. :D Jedva čekam da se obogatim onako žešće, pa da vide oni, ha ha.

Nego, meni je to mnogo smešno i patetično. Ta njihova bol u grudima. Otud definicija.

Meni ide na nerve i odabir coljne grupe za donaciju.
Niko se nije setio prihvatilišta za odrasle, doma za odrasla invalidna lica (ili kakoseveć zove), za odrasle mentalno zaostale osobe (negde kod Kragujevca, čini mi se) i sl.

Kada se medijska kuća angažuje oko humanitarnog rada, obavezno se pri'vati onoga na šta će svi da "padnu" ne bi li sebi digla rejting. Bebe, inkubatori...

No dobro, bitna je pomoć, a ne to kako se skupi, ko je i koliko dao. Važno je da makar nekom bude bolje.

Daleko smo mi od Holivuda.
Oni sakupe lovu, a na našim humanitarnim akcijama.......................