Prijava
   

Humoroidi

Izlučevine mozga koje predstavljaju otpadni materijal čovekove kreativnosti. Hemoroidi na dupetu duhovitosti. U humoroide spadaju generalizacije, klišei i sva ona opšta mesta koja bi se i sama sebi smučila kada bi se pogledala u ogledalu. I pored toga, uživaju poštovanje ogromnog auditorijuma, koji na njih jednoglasno svršava, proklinjući svoj humoroidni mozak jer se toga nije prvi setio.

Primeri su “prevodi“, a originali dostupni svuda i svakom:
- Štreber je onaj koji nosi knjige u školu. Treba ga razlikovati od dupeuvlakačke štreberčine po tome što ovaj drugi diže ruku na času i dobija petice. Srodna duša im je tužibaba, ono đubre hohštaplersko koje je otkucalo drugove što su mu, molim te, nabili šipku u dupe na velikom odmoru.
- Feministkinje su brkate, debelguze i imaju dlakave noge, a sve to jer ništa nisu povalile još od sankcija.
- Sve debele devojke su svinje, jer su same izabrale da se mere na stočnoj vagi, umesto da vode računa o ishrani, a hormonski poremećaju su izmišljeni da bi se alarmantno popunjene osećale bolje. Iz nekog razloga, neopisivo su urnebesne, za razliku od četvorokrilnih šifonjera muškog pola.

Komentari

Коначно се неко паметан сетио и на ово да обрати пажњу. Браво.

Клишеи, а? :) +

:двосмислени намиг - или кокетирање ил' упао клавир у око: :)

Ta, laskaš mi :kesari se i vrti uvojak: :-)

Samo naslov, zbog izuzetne praktičnosti, zaslužuje... da te poljubim :)))

Nemoj pred ovolikim strancima, vodim te u mrak da me cokiš :-)

Stidim se nekih mojih ispada, al me tesi sto su kod mene samo spoljasnji, a nisu unutrasnji...
:-)

Inso, moja ljubav prema tebi je javna! I briga me što si radodajka, hoću da ceo svet vidi da te uzimam takvu kakva jesi! To što ću da najebem od onog tvog motocikliste, nije bitno (možda mi čak bude i dobro)... Samo da nas ne vidi onaj pekar od prošle zime, kod koga posle da jedemo burek :))

Ama, nemo' 'vako javno, nije mi za pekara, nego se plašim da mlekadžija ne pročita, mačke će mi polipšu ako se naljuti :-)

Ласкам? Ко ти то баје?

Fala ti, gde čuo i gde ne čuo :-)

Sve emigranti u komentarima :(
+++