Prijava
   

Hvala kurcu krivom

Reči kojima devojka, ili žena, pokazuje neizmernu zahvalnost svom najljućem neprijatelju dosad - impotenciji svog dragana.
Jer, zna ona da je on onaj pravi, zna da je dobar i da ne bi nikad pod normalnim okolnostima, ali isto tako zna da se ne može protiv sudbine i dobro poznate prirode muškarca. Znala je ona i da će jednom doći taj dan nesvesne "pobune" protiv života 1 na 1, samo trenutno nije bila spremna za njega. Ali, priroda muškarca je istovremeno stala i na njenu stranu i od nečega što bi ona rado izbacila iz života uopšte, od jednog vrlo negativnog faktora njenog izabranika, onog glavnog razloga njene neispunjenosti u vezi/braku, stvorila je moćno oružje za zaštitu ženskog od, za nju neželjenih i nimalo povoljnih, akcija muškog člana ovog para.

- Ohoho, pa kome se to muž sinoć provodio na ispraćaju, čujem da je redom sve snajke iz sela obljubio, ako me razumeš?
- Nemoj da preteruješ sestro, samo se malo napio, znaš ga kakav je.
- Ako ako, red je...samo nije morao toliko da popije, od onak'e bajate Zorke mislio da ga rade dve plavuše, i to bliznakinje, eeej, samo zato što je nosila žuto maramče!
- Bolje ti malo pripazi na onog tvog Kazanovu, mene moj još uvek sluša, hvala kurcu krivom. Ionako ću mu jebati mater, samo dok se otrezni.

Komentari

Чуј, нема коментара.
Задња реченица јебе :Д она њему, кад он већ не може, да се зна ко 'лаче носи лололололо

Не виђех коментар...

Чуј, нема коментара.

Не знам ни ја што, помислио сам да је терибл дефка ил' шта ја знам...

Stvarno je sranje, briši je lolo

Врло могуће, јебем лига...немам виже могућност да је бришем лололо

Ja tu ne bih ništa diro, defka jebe, ako me razumeš! iksde